Dags för nyttiga julklappen?

Dags för nyttiga julklappen?
Nyttigt från nordvästra Skåne är vad det handlar om när vi nu även får årets nyttiga julklapp. Foto: Pressbild

Årets julklapp och årets begagnade julklapp har vi räknat in. Nu kommer den nyttiga. En liten hälsosam låda när man tänker sunt innanför boxen…

Butikstrender har tidigare skrivit om fitnessfika.se, det Helsingborgs-baserade företag som Victoria Andersson startade med inriktning på sådant som är gott men som man ändå kan kombinera med att leva sunt, träna och må bra.

Då handlade det om produkter som såldes på gym och som ett svenskt flygbolag (minns ni dem?) nyligen lagt en stororder på.

Nu har Victoria Andersson gått vidare och utvecklat sortimentet och lanserar nu en julbox på temat nyttigt och gott tillsammans med andra skånska företag i sektorn.

– Just nu är det viktigare än någonsin att vi håller hälsan på topp. Uppmana och boosta dina medarbetare inför 2021 med en hälsoklapp, skriver de.

Det handlar om lådor med pepparkaksbollar från Fitnessfika kombinerat med de andra medverkande företagens havrebars, skånsk honung, kaffe och en ingefärashot.

Förhoppningen är att privatpersoner ska handla men kanske främst att företag ska utnyttja det utökade skatteutrymmet till att välja nytta och hälsa som tema för en julklapp till personalen.

– Det handlar om att kunna bidra till en hälsosammare vardag och visa att gott inte är motsats till bra, konstaterade Victoria när Butikstrender intervjuade henne.

– Nu handlar det om att nå ut bredare och öka volymerna och det har vi produktionskapacitet och utrymme för, säger Victoria Andersson som riktar in Fitnessfika mot nya målgrupper.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Löneavtal klart hos Coop till 2023

Löneavtal klart hos Coop till 2023

Det blir löneökningar på totalt 1 354 kr för avtalsperioden och mest till de som tjänar minst när nu Handels förhandlat färdigt för Coops anställda.

Scan och Foodora i julsamarbete

Scan och Foodora i julsamarbete

Foodora och Scan inleder ett samarbete i Stockholm vid jul där man erbjuder stockholmarna en matkasse med leverans under samma dag och inom en timme.

Mycorena vinner Utstickarpriset

Mycorena vinner Utstickarpriset

När Polarbröd för nionde året delar ut Utstickarpriset går det till startupen Mycorena för en metod att tillverka svampprotein av livsmedelsrester.

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Fransk kedja vill sälja nyttigt här

Franska kedjan Monoprix söker sig utomlands och vill bland annat etablera sig i Sverige och sälja bland annat hälsosamma och hållbara livsmedel.

Var tredje planerar färre julklappar

Var tredje planerar färre julklappar

32 procent av dem som svarat i en ny undersökning tänker köpa färre julklappar än tidigare – och fler kvinnor kan tänka sig ge bort begagnat.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.