Dags för nyttiga julklappen?

Dags för nyttiga julklappen?
Nyttigt från nordvästra Skåne är vad det handlar om när vi nu även får årets nyttiga julklapp. Foto: Pressbild

Årets julklapp och årets begagnade julklapp har vi räknat in. Nu kommer den nyttiga. En liten hälsosam låda när man tänker sunt innanför boxen…

Butikstrender har tidigare skrivit om fitnessfika.se, det Helsingborgs-baserade företag som Victoria Andersson startade med inriktning på sådant som är gott men som man ändå kan kombinera med att leva sunt, träna och må bra.

Då handlade det om produkter som såldes på gym och som ett svenskt flygbolag (minns ni dem?) nyligen lagt en stororder på.

Nu har Victoria Andersson gått vidare och utvecklat sortimentet och lanserar nu en julbox på temat nyttigt och gott tillsammans med andra skånska företag i sektorn.

– Just nu är det viktigare än någonsin att vi håller hälsan på topp. Uppmana och boosta dina medarbetare inför 2021 med en hälsoklapp, skriver de.

Det handlar om lådor med pepparkaksbollar från Fitnessfika kombinerat med de andra medverkande företagens havrebars, skånsk honung, kaffe och en ingefärashot.

Förhoppningen är att privatpersoner ska handla men kanske främst att företag ska utnyttja det utökade skatteutrymmet till att välja nytta och hälsa som tema för en julklapp till personalen.

– Det handlar om att kunna bidra till en hälsosammare vardag och visa att gott inte är motsats till bra, konstaterade Victoria när Butikstrender intervjuade henne.

– Nu handlar det om att nå ut bredare och öka volymerna och det har vi produktionskapacitet och utrymme för, säger Victoria Andersson som riktar in Fitnessfika mot nya målgrupper.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil