Dags för nyttiga julklappen?

Dags för nyttiga julklappen?
Nyttigt från nordvästra Skåne är vad det handlar om när vi nu även får årets nyttiga julklapp. Foto: Pressbild

Årets julklapp och årets begagnade julklapp har vi räknat in. Nu kommer den nyttiga. En liten hälsosam låda när man tänker sunt innanför boxen…

Butikstrender har tidigare skrivit om fitnessfika.se, det Helsingborgs-baserade företag som Victoria Andersson startade med inriktning på sådant som är gott men som man ändå kan kombinera med att leva sunt, träna och må bra.

Då handlade det om produkter som såldes på gym och som ett svenskt flygbolag (minns ni dem?) nyligen lagt en stororder på.

Nu har Victoria Andersson gått vidare och utvecklat sortimentet och lanserar nu en julbox på temat nyttigt och gott tillsammans med andra skånska företag i sektorn.

– Just nu är det viktigare än någonsin att vi håller hälsan på topp. Uppmana och boosta dina medarbetare inför 2021 med en hälsoklapp, skriver de.

Det handlar om lådor med pepparkaksbollar från Fitnessfika kombinerat med de andra medverkande företagens havrebars, skånsk honung, kaffe och en ingefärashot.

Förhoppningen är att privatpersoner ska handla men kanske främst att företag ska utnyttja det utökade skatteutrymmet till att välja nytta och hälsa som tema för en julklapp till personalen.

– Det handlar om att kunna bidra till en hälsosammare vardag och visa att gott inte är motsats till bra, konstaterade Victoria när Butikstrender intervjuade henne.

– Nu handlar det om att nå ut bredare och öka volymerna och det har vi produktionskapacitet och utrymme för, säger Victoria Andersson som riktar in Fitnessfika mot nya målgrupper.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil