Köksbord i huvudrollen i Lönnebergas reklam

Köksbord i huvudrollen i Lönnebergas reklam
Köksbordet har huvudrollen när Lönneberga gör nya reklamfilmer. Foto: Pressbild Lönneberga/Atria
När Lönneberga gör ny reklamfilm så sätter man köksbordet i centrum och hoppas att det greppet ska upplevas innovativt och generera mer försäljning.

När Lönneberga gör ny reklamfilm så sätter man köksbordet i centrum och hoppas att det greppet ska upplevas innovativt och generera mer försäljning.

I Lönnebergas nya koncept ”Värt att samlas kring” spelas huvudrollen av ett köksbord som alltid är med där det händer och är kärnan i familjens gemenskap.
I lanseringsfilmen får vi följa med på en resa genom köksbordets händelserika liv, fyllt av måltider, fester, förälskelse och gemenskap, men också ensamhet när det istället blir middag framför tv:n.

Så formulerar sig Lönneberga i presentationen av sitt nya upplägg på reklamfilmer för tv och sociala medier.
Förhoppningen är förstås att greppet ska sälja mer charkuterier och kyckling och att man ska sticka ut i en värld av marknadsföring där just det är det svåraste.

– Vi är glada över att presentera köksbordet, vårt nya ansikte utåt som ska hjälpa oss förmedla det härliga i att samlas kring olika måltider, något vi gör alldeles för sällan nu för tiden. Med köksbordet i centrum vill vi också öka kännedomen kring Lönneberga, säger Atrias varumärkeschef Gisela Jacobsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil