Revolutionerar logistiken med ny varuterminal

Första pallen till Stora Coop Garnisonen Linköping | Foto Pressbild
Coop Butiker & Stormarknader tar ett stort steg mot framtidens logistik genom att inviga sin nya helautomatiserade varuterminal i Eskilstuna. Den första leveransen anlände idag till Stora Coop Garnisonen i Linköping, vilket markerar början på en omfattande omställning av hela logistikkedjan.

Den 8 mars blev ett historiskt datum för Coop Butiker & Stormarknader när den första leveransen från den nya varuterminalen i Eskilstuna nådde Stora Coop Garnisonen i Linköping. Denna händelse markerar starten på en banbrytande omställning av företagets logistikkedja, med målet att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen i butikerna.

Den nya varuterminalen, den största satsningen i Coops historia, kommer att automatisera plockprocessen och använda en optimeringsmotor för att effektivisera pallarnas lastning. Genom att minska onödig ”luft” på pallarna och optimera transportbehoven, bidrar den nya lösningen till ökad hållbarhet och minskade kostnader.

Erik Edvardsson, direktör för erbjudande, varuflöde & projekt på Coop Butiker & Stormarknader, uttrycker sin ödmjukhet inför den historiska förändringen och ser fram emot att se resultaten av det nya systemet i form av förbättrad kundservice och träffsäkrare varuförsörjning.

Foto Pressbild

Michael Engback, butikschef på Stora Coop Garnisonen, delar entusiasmen och betonar fördelarna med den nya logistiklösningen, som frigör tid för butikspersonalen att fokusera på kundservice och möta kundernas behov på ett mer effektivt sätt.

Slutsats:
Med invigningen av den nya varuterminalen i Eskilstuna tar Coop Butiker & Stormarknader ett stort steg mot att forma framtidens logistik inom detaljhandeln. Den automatiserade plockprocessen och optimerade lastningen av pallar kommer att öka effektiviteten och hållbarheten samtidigt som kundupplevelsen i butikerna förbättras.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil