9,6 procent upp för City Gross

9,6 procent upp för City Gross
Vd Anders Wennerberg hos City Gross är nöjd med försäljningen under oktober. Foto: Pressbild City Gross
”Ett fantastiskt jobb under denna svåra tid”. Det säger City Gross vd Anders Wennerberg om medarbetarnas insatser och summerar att man hävdar sig väl.

”Ett fantastiskt jobb under denna svåra tid”. Det säger City Gross vd Anders Wennerberg om medarbetarnas insatser och summerar att man hävdar sig väl.

”Stark försäljningsutveckling under oktober för City Gross” är företagets egen rubrik till pressreleasen om försäljningen under oktober månad.

För City Gross innebar det en försäljning på 785 miljoner kr under månaden, en ökning med 9,6 procent att sätta i relation till jämförbara butikers 10,9 procent.

För hela perioden januari-oktober, alltså årets tio första månader, har City Gross sålt för 7 811 miljoner kr, en utveckling på 4,5 procent att enligt ovan jämföra med 8,3 procent.

Tillväxten kan fortsättningsvis kopplas till ett förändrat köpbeteende, till följd av corona, men också till en positiv kalendereffekt och ett målmedvetet arbete med att öka servicegraden i butik, skriver City Gross i sin pressrelease.

– Vår personal har gjort ett fantastiskt jobb under denna svåra tid. De har kämpat på otroligt bra ute i butik med allt från att fylla hyllorna till vårt ständiga arbete med vår kundservice. Jag vill också passa på att lyfta våra färskvaruhjältar som med sin expertis helt klart gör att City Gross sticker ut, säger City Gross vd Anders Wennerberg vd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil