9,6 procent upp för City Gross

9,6 procent upp för City Gross
Vd Anders Wennerberg hos City Gross är nöjd med försäljningen under oktober. Foto: Pressbild City Gross
”Ett fantastiskt jobb under denna svåra tid”. Det säger City Gross vd Anders Wennerberg om medarbetarnas insatser och summerar att man hävdar sig väl.

”Ett fantastiskt jobb under denna svåra tid”. Det säger City Gross vd Anders Wennerberg om medarbetarnas insatser och summerar att man hävdar sig väl.

”Stark försäljningsutveckling under oktober för City Gross” är företagets egen rubrik till pressreleasen om försäljningen under oktober månad.

För City Gross innebar det en försäljning på 785 miljoner kr under månaden, en ökning med 9,6 procent att sätta i relation till jämförbara butikers 10,9 procent.

För hela perioden januari-oktober, alltså årets tio första månader, har City Gross sålt för 7 811 miljoner kr, en utveckling på 4,5 procent att enligt ovan jämföra med 8,3 procent.

Tillväxten kan fortsättningsvis kopplas till ett förändrat köpbeteende, till följd av corona, men också till en positiv kalendereffekt och ett målmedvetet arbete med att öka servicegraden i butik, skriver City Gross i sin pressrelease.

– Vår personal har gjort ett fantastiskt jobb under denna svåra tid. De har kämpat på otroligt bra ute i butik med allt från att fylla hyllorna till vårt ständiga arbete med vår kundservice. Jag vill också passa på att lyfta våra färskvaruhjältar som med sin expertis helt klart gör att City Gross sticker ut, säger City Gross vd Anders Wennerberg vd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil