Åbo både störst och först i Finland

Åbo både störst och först i Finland
Foto: Mostphotos
Nu har Lager 157 öppnat sin första butik i Finland och då slår man på stort genom att det är den största butiken inom den framgångsrika koncernen.

Nu har Lager 157 öppnat sin första butik i Finland och då slår man på stort genom att det är den största butiken inom den framgångsrika koncernen.

Lager 157 har nått milstolpen 50 butiker och det firade man genom att öppna sin första butik i Finland.
Den blev dessutom Lager 157:s största med sina 3 000 kvadratmeter och ska följas av fler på finsk mark.

Lager 157, med ursprunget i knallebygderna runt Borås, startade 1999 och har innan Åbo-premiären 46 svenska och tre norska butiker.
Den fysiska butiksexpansionen ska fortsätta under 2021 och enligt kedjan kan det bli nyetableringar i såväl Sverige som Norge och Finland.

Ett par öppningar 2021 i Sverige är redan offentliggjorda.
Det handlar dels om en butik i Malmö-handelsplatsen Bernstop, invigning i slutet av februari, och därefter en butiksöppning i Örnsköldsvik i mars.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil