Åbo både störst och först i Finland

Åbo både störst och först i Finland
Foto: Mostphotos
Nu har Lager 157 öppnat sin första butik i Finland och då slår man på stort genom att det är den största butiken inom den framgångsrika koncernen.

Nu har Lager 157 öppnat sin första butik i Finland och då slår man på stort genom att det är den största butiken inom den framgångsrika koncernen.

Lager 157 har nått milstolpen 50 butiker och det firade man genom att öppna sin första butik i Finland.
Den blev dessutom Lager 157:s största med sina 3 000 kvadratmeter och ska följas av fler på finsk mark.

Lager 157, med ursprunget i knallebygderna runt Borås, startade 1999 och har innan Åbo-premiären 46 svenska och tre norska butiker.
Den fysiska butiksexpansionen ska fortsätta under 2021 och enligt kedjan kan det bli nyetableringar i såväl Sverige som Norge och Finland.

Ett par öppningar 2021 i Sverige är redan offentliggjorda.
Det handlar dels om en butik i Malmö-handelsplatsen Bernstop, invigning i slutet av februari, och därefter en butiksöppning i Örnsköldsvik i mars.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil