Nobis delägare i Goutera food

Goutera food har tillverkat färsk pasta enligt italiensk hantverkstradition i 20 år. | Foto av Jiri Hera

Lästid: < 1 minut

Dela nyhet

Nobis hospitality group blir delägare i Goutera food och säger sig se en stor potential som man kan utveckla i den nya konstellationen med Goutera.

Nobis hospitality group blir alltså delägare i Goutera food, som tillverkar färsk pasta enligt italiensk hantverkstradition och har gjort det i 20 år.
Från och med i år har man breddat till att även tillverka napotalitansk pizzadeg och levererar sedan tidigare färsk pasta till Nobiskoncernens restauranger, exempelvis Operakällaren och Miss Clara.

Nu får företagen en närmare koppling genom delägarskapet och förstärker då produktionen av närproducerade livsmedel för restauranger och dagligvaruhandel, är ambitionen.
– Vi ser en stor potential i närproducerade färska råvaror och ska nu tillsammans med Goutera se hur vi kan utveckla nya områden och maträtter som våra gäster kan njuta av, säger Nobis Sandro Catenacci .

Naturligtvis är man lika nöjd hos Goutera food, vars tillverkning sker på Tyresö.
– Det är en fantastisk kvalitetsstämpel för oss. Nobis ger oss så mycket kunskap, bland annat i utvecklingen av nya produkter och produktlinjer, säger Goutera foods vd Thomas Treitler.

Har du ett nyhetstips?

Här kan du dela med dig av information eller mejla till [email protected]

Annons

Annonser

Håll dig uppdaterad med nyheter varje vardag!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR

Läs Butikstrenders digitala magasin!

Upptäck de senaste branschnyheterna och trenderna online.