Nobis delägare i Goutera food

Goutera food har tillverkat färsk pasta enligt italiensk hantverkstradition i 20 år. | Foto av Jiri Hera
Nobis hospitality group blir delägare i Goutera food och säger sig se en stor potential som man kan utveckla i den nya konstellationen med Goutera.

Nobis hospitality group blir alltså delägare i Goutera food, som tillverkar färsk pasta enligt italiensk hantverkstradition och har gjort det i 20 år.
Från och med i år har man breddat till att även tillverka napotalitansk pizzadeg och levererar sedan tidigare färsk pasta till Nobiskoncernens restauranger, exempelvis Operakällaren och Miss Clara.

Nu får företagen en närmare koppling genom delägarskapet och förstärker då produktionen av närproducerade livsmedel för restauranger och dagligvaruhandel, är ambitionen.
– Vi ser en stor potential i närproducerade färska råvaror och ska nu tillsammans med Goutera se hur vi kan utveckla nya områden och maträtter som våra gäster kan njuta av, säger Nobis Sandro Catenacci .

Naturligtvis är man lika nöjd hos Goutera food, vars tillverkning sker på Tyresö.
– Det är en fantastisk kvalitetsstämpel för oss. Nobis ger oss så mycket kunskap, bland annat i utvecklingen av nya produkter och produktlinjer, säger Goutera foods vd Thomas Treitler.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil