Coop mer än halvvägs

1 maj, det vill säga i fredags, öppnade Coop ytterligare fyra butiker som man förvandlat från Netto- till Coop-butiker.
88 av 163 Netto-butiker är omställda till Coops format. Därmed är man mer än halvvägs i den process som inleddes med förra årets köp av matkedjan.

1 maj, det vill säga i fredags, öppnade Coop ytterligare fyra butiker som man förvandlat från Netto- till Coop-butiker. Det handlar om en butik var i Hultsfred, Mönsterås, Varberg och Karlshamn.

Därmed har Coop nått mer än halvvägs i omställningsprocessen eftersom nu 88 av 163 butiker nu ståtar med Coop-skylten på ytterväggen.

Till ekvationen hör också att sammanlagt elva butiker ska läggas ned av olika skäl.
Hela processen ska vara slutförd innan 2020 är över.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil