Skapa ett lyckat bröllop för 50 000 kr

Foto Pressbild
Att planera ett bröllop behöver inte vara ekonomiskt utmanande, och lågprisvarumärket Eldorado har lanserat en bröllopsmanual för att visa hur det kan göras. Med praktiska tips och exempel visar manualen hur par kan skapa ett minnesvärt bröllop utan att spräcka budgeten på 50 000 kr.

Eldorado sponsrade ett bröllop för Sofia Hesselstrand och Sebastian Sporre från Malmö. Paret bevisade att det går att ha ett fantastiskt bröllop inom en budget på 50 000 kr. Genom kreativitet och påhittighet skapade de en minnesvärd bröllopsfest som inte krävde stora ekonomiska resurser.

Undersökningens resultat
En Kantar Sifo-undersökning genomförd av Eldorado visade att ekonomin spelar en betydande roll för unga vuxna som planerar sitt bröllop. Var fjärde ung vuxen hindras av ekonomin från att gifta sig. Mat, dryck och gästernas närvaro rankades som de viktigaste komponenterna för ett lyckat bröllop.

Lansering av bröllopsmanual
Med tanke på undersökningens resultat och det framgångsrika bröllopet lanserar nu Eldorado en bröllopsmanual. Manualen innehåller lärdomar och konkreta tips för par som vill skapa ett minnesvärt bröllop med en begränsad budget. Den ger förslag på allt från dekorationer till mat och dryck.

Praktiska tips för bröllopsplanering
Manualen inkluderar avgörande beslut som när och var bröllopet ska äga rum, samt hur många gäster som ska bjudas in. Den ger även praktiska tips för att hålla nere bröllopskostnaderna, såsom att anordna bröllopet i hemstaden, hitta okonventionella bröllopslokaler och ha en mindre gästlista.

Tips för mat och dryck
Mat och dryck är dyra poster i en bröllopsbudget, men manualen presenterar flera tips för att hantera dessa kostnader. Det inkluderar att laga maten själv eller tillsammans med gäster, välja prisvärda dryckesalternativ och fokusera på egna smakpreferenser, inklusive vegetariska eller veganska alternativ.

Eldorados bröllopsmanual är en guide för ekonomiskt medvetna par som vill skapa ett minnesvärt bröllop utan att överstiga sin budget. Med rätt planering och kreativitet kan ett bröllop för 50 000 kr vara minst lika magiskt som ett dyrare alternativ.

Nyckeltal för att hålla nere bröllopsbudgeten:
– Anordna bröllopet i er hemstad
– Hitta en okonventionell bröllopslokal
– Mindre gästlista
– Laga maten själv eller tillsammans med gäster
– Utgå ifrån egna smakpreferenser och välj gärna vegetariska eller veganska alternativ
– Välj prisvärda dryckesalternativ och klistra på egna etiketter på dryck för en personligare touch

För fler tips och råd på hur du kan lyckas ordna ditt bröllop med en liten budget, finns allt samlat på
Eldorados hemsida.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil