Långt samarbete bakom uppköp i godissektorn

Långt samarbete bakom uppköp i godissektorn
Tre produkter som nu hamnar hos samma ägare när Candy people köper Jämtgott. Foto: Pressbild Candy people
Företagen har samarbetat sedan 2014. Nu blir de ett. Candy people köper anrika Jämtgott med bas i Östersund och mest känt för sitt klassiska S-märke.

Företagen har samarbetat sedan 2014. Nu blir de ett. Candy people köper anrika Jämtgott med bas i Östersund och mest känt för sitt klassiska S-märke.

Malmö-baserade Candy people har alltså köpt Jämtgott AB med fabrik i Östersund.
Jämtgott startade sin produktion redan 1956 och har alltså en lång tradition inom braschen och man har haft ett sexårigt samarbete med Candy people.

– Vi har sedan 2014 jobbat sida vid sida med Jämtgott. Ett samarbete som ligger oss extra varmt om hjärtat. Sedan lanseringen av S-märkena i påse, har Jämtgott blivit en del av Candy peoples DNA, menar företagets vd Jacob Youssef.
– Kombinationen av nostalgi, svensktillverkat och otroligt gott är ett vinnande koncept som jag med stolthet vill fortsätta att utveckla, tillägger han.

Candy people har inte en lika lång historia som Jämtgott men dock en 38-årig efter att ha grundats i Malmö 1982.
Man har sedan arbetat för att utvidga sitt fält både inom och utom Sverige och att saluföra svenskt godis.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil