Sommarsatsning ger 200 nya säsongsjobb

Sommarsatsning ger 200 nya säsongsjobb
Skistar gör en sommarsatsning i Åre och Sälen och skapar därmed nya sommarjobb. Foto: Pressbild Skistar
Pandemin på väg bort, hoppas Skistar som nu gör en sommarsatsning i Åre och Sälen och dessutom i kraft av det skapar 200 säsongsjobb under sommaren.

Pandemin på väg bort, hoppas Skistar som nu gör en sommarsatsning i Åre och Sälen och dessutom i kraft av det skapar 200 säsongsjobb under sommaren.

Skistars nya sommarsatsningar i Åre och Sälen står klara för att öppnas lagom till midsommarhelgen.
Det är första gången Skistar gör en storsatsning på sommarsäsongen med koncpetet Skistar sport & adventures.

Först ut att satsa stort på sommaren i år är Skistar Sälen och Skistar Åre där nu nästan 200 säsonganställda påbörjar sina anställningar.
– Det känns väldigt bra att satsa på sommarsäsongen och kunna ge människor möjligheten att i större utsträckning än tidigare jobba hos oss både sommar och vinter.  Till sommaren har vi sett att 70 procent är interna ansökningar i alla åldrar vilket är extra glädjande då vi också haft rekord i antalet ansökningar: hela 600 ansökningar till 200 tjänster, berättar Skistars HR-chef Camilla Sundqvist.

– Viljan att stanna kvar på destinationen är uppenbarligen stor och det är positivt inte bara för Skistar utan också för både Åre och Sälen, tillägger Sundqvist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil