Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden
Foto: City Gross
Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

För att stödja Team Rynkebys insamlingar till Barncancerfonden går Citygross in som guldsponsor till två av årets team, Kristianstad och Malmö.
Initiativet kommer från anställda som är med och cyklar in pengarna.

Team Rynkeby är ett 20 år gammalt initiativ från Danmark där ett gäng anställda på juiceföretaget fick en idé om att cykla till Paris för att se när Tour de France gick i mål.
För att finansiera resan samlade de ihop en summa pengar från olika sponsorer – men när de kom hem var det 40 000 danska kronor kvar på kontot.

– De pengarna skänkte man till barncanceravdelningen på sjukhuset i Odense. Sen har det spridit sig och idag finns det team i hela Norden som cyklar för att samla in pengar till sjuka barn. Förra året samlade vi i Sverige in totalt 36,2 miljoner där en mindre del även gick till Hjärnfonden. Genom att sponsra oss gör Citygross verkligen skillnad för många barn, säger Michael Falk som ingår i Team Kristianstad i satsningen.

Även City Gross butikscoach Stefan Engdahl är engagerad i Team Rynkeby i Malmö. De planerar flera olika rutter runt om i Skåne, med start den 13 juli.
– Det känns helt rätt att sponsra Team Rynkeby. Både för att ändamålet är viktigt men även för att heja på och uppmuntra våra anställda när de engagerar sig i fantastiska initiativ som detta, säger Håkan Wulff, försäljning- och marknadschef hos Citygross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil