Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden
Foto: City Gross
Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

För att stödja Team Rynkebys insamlingar till Barncancerfonden går Citygross in som guldsponsor till två av årets team, Kristianstad och Malmö.
Initiativet kommer från anställda som är med och cyklar in pengarna.

Team Rynkeby är ett 20 år gammalt initiativ från Danmark där ett gäng anställda på juiceföretaget fick en idé om att cykla till Paris för att se när Tour de France gick i mål.
För att finansiera resan samlade de ihop en summa pengar från olika sponsorer – men när de kom hem var det 40 000 danska kronor kvar på kontot.

– De pengarna skänkte man till barncanceravdelningen på sjukhuset i Odense. Sen har det spridit sig och idag finns det team i hela Norden som cyklar för att samla in pengar till sjuka barn. Förra året samlade vi i Sverige in totalt 36,2 miljoner där en mindre del även gick till Hjärnfonden. Genom att sponsra oss gör Citygross verkligen skillnad för många barn, säger Michael Falk som ingår i Team Kristianstad i satsningen.

Även City Gross butikscoach Stefan Engdahl är engagerad i Team Rynkeby i Malmö. De planerar flera olika rutter runt om i Skåne, med start den 13 juli.
– Det känns helt rätt att sponsra Team Rynkeby. Både för att ändamålet är viktigt men även för att heja på och uppmuntra våra anställda när de engagerar sig i fantastiska initiativ som detta, säger Håkan Wulff, försäljning- och marknadschef hos Citygross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil