Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

Sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden
Foto: City Gross
Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

Citygross sponsrar Team Rynkebys insamling och blir guldsponsor. Citygross skänker nu 50 000 kr till Barncancerfonden via satsningen.

För att stödja Team Rynkebys insamlingar till Barncancerfonden går Citygross in som guldsponsor till två av årets team, Kristianstad och Malmö.
Initiativet kommer från anställda som är med och cyklar in pengarna.

Team Rynkeby är ett 20 år gammalt initiativ från Danmark där ett gäng anställda på juiceföretaget fick en idé om att cykla till Paris för att se när Tour de France gick i mål.
För att finansiera resan samlade de ihop en summa pengar från olika sponsorer – men när de kom hem var det 40 000 danska kronor kvar på kontot.

– De pengarna skänkte man till barncanceravdelningen på sjukhuset i Odense. Sen har det spridit sig och idag finns det team i hela Norden som cyklar för att samla in pengar till sjuka barn. Förra året samlade vi i Sverige in totalt 36,2 miljoner där en mindre del även gick till Hjärnfonden. Genom att sponsra oss gör Citygross verkligen skillnad för många barn, säger Michael Falk som ingår i Team Kristianstad i satsningen.

Även City Gross butikscoach Stefan Engdahl är engagerad i Team Rynkeby i Malmö. De planerar flera olika rutter runt om i Skåne, med start den 13 juli.
– Det känns helt rätt att sponsra Team Rynkeby. Både för att ändamålet är viktigt men även för att heja på och uppmuntra våra anställda när de engagerar sig i fantastiska initiativ som detta, säger Håkan Wulff, försäljning- och marknadschef hos Citygross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil