Stängde Ica-butiken efter skjutningen

Stängde Ica-butiken efter skjutningen
Foto: Mostphotos
Ica Spara i Uddevalla valde att stänga butiken resten av dagen efter en skjutning på p-platsen vid butiken under tisdagen. Två personer är anhållna.

Ica Spara i Uddevalla valde att stänga butiken resten av dagen efter en skjutning på p-platsen vid butiken under tisdagen. Två personer är anhållna.

Två män är anhållna efter en skjutning utanför Ica Spara i centrala Uddevalla under tisdagen. Det handlar dels om den person som är misstänkt för att ha skjutit och dels den man som ska ha blivit beskjuten.
Båda männen är i 30-årsåldern. Den misstänkte skytten greps av personer på plats och den andre mannen relativt snart efter händelsen.

– Utifrån de initiala uppgifterna fanns det en person som hölls fast på platsen av personer som fanns där, vittnen och privatpersoner som hade sett den här händelsen. Det var ett envarsgripande, jag skulle kalla det ett rådigt ingripande, sedan tog polis över gripandet, säger Rickard Fremark, chef för polisen i västra Fyrbodal, till bohuslaningen.se.

Ica-butikens ledning beslutade efter händelsen att stänga butiken under resten av dagen.
Man öppnade sedan enligt ordinarie schema under onsdagen men med polis på plats, dels som en del i polisens trygghetsskapande arbete men även om någon skulle dyka upp som var på plats vid brottet men ännu inte varit i kontakt med polisen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil