Stängde Ica-butiken efter skjutningen

Stängde Ica-butiken efter skjutningen
Foto: Mostphotos
Ica Spara i Uddevalla valde att stänga butiken resten av dagen efter en skjutning på p-platsen vid butiken under tisdagen. Två personer är anhållna.

Ica Spara i Uddevalla valde att stänga butiken resten av dagen efter en skjutning på p-platsen vid butiken under tisdagen. Två personer är anhållna.

Två män är anhållna efter en skjutning utanför Ica Spara i centrala Uddevalla under tisdagen. Det handlar dels om den person som är misstänkt för att ha skjutit och dels den man som ska ha blivit beskjuten.
Båda männen är i 30-årsåldern. Den misstänkte skytten greps av personer på plats och den andre mannen relativt snart efter händelsen.

– Utifrån de initiala uppgifterna fanns det en person som hölls fast på platsen av personer som fanns där, vittnen och privatpersoner som hade sett den här händelsen. Det var ett envarsgripande, jag skulle kalla det ett rådigt ingripande, sedan tog polis över gripandet, säger Rickard Fremark, chef för polisen i västra Fyrbodal, till bohuslaningen.se.

Ica-butikens ledning beslutade efter händelsen att stänga butiken under resten av dagen.
Man öppnade sedan enligt ordinarie schema under onsdagen men med polis på plats, dels som en del i polisens trygghetsskapande arbete men även om någon skulle dyka upp som var på plats vid brottet men ännu inte varit i kontakt med polisen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil