Hemköp öppnar butik nummer 200 i Lerum

Hemköp öppnar butik nummer 200 i Lerum
Fredrik Lindqvist, nöjd handlare hos Hemköp Lerum, i entrén till butiken. Foto: Pressbild Hemköp
Nu passerar Hemköp nästa milstolpe. Torsdag 27 maj invigs butik nummer 200 i kedjan och det handlar då om Hemköp Lerum som öppnar i Solkatten.

Nu passerar Hemköp nästa milstolpe. Torsdag 27 maj invigs butik nummer 200 i kedjan och det handlar då om Hemköp Lerum som öppnar i Solkatten.

I centrala Lerum öppnar Hemköp sin 200:e butik den 27 maj. Butiken i gallerian Solkatten utökas när det närliggande apotekets yta tas över och sortimentet breddas med fokus på färskvaror.

– Vi dubblerar nästan butiksytan och får en helt ny butik med ett bättre urval i sortimentet, generösa öppettider och fokus på kundbemötandet. Det känns otroligt spännande, sammanfattar handlaren Fredrik Lindqvist.

Butiken får en förbutik med post och spel. Hela butiken är renoverad med bland annat en ny brödavdelning med butiksbakat bröd, miljövänliga kylar och frysar samt snabbkassor.

– Det känns fantastiskt att vi nu når milstolpen 200 butiker även om alla butiker vi öppnar såklart är lika viktiga. Vårt koncept ligger i tiden och vi märker ett ökande intresse att söka sig till oss både från nya handlare och medarbetare, menar Simone Margulies, vd på Hemköp.

Fredrik Lindqvist har sedan första sommarjobbet i en Hemköpsbutik för tio år sedan arbetat i ett flertal butiker i många avdelningar och roller, senast som butikschef för Hemköp Stigbergstorget i Göteborg.

– Siktet har hela tiden varit att få ett helhetsansvar som handlare och här är jag nu efter att ha fått erfarenhet från butikschefsrollen i fem Hemköpsbutiker. Jag och hela teamet i butiken är så taggade inför premiären, vi ska erbjuda Lerums bästa butik! säger Fredrik Lindqvist.

Fakta/Hemköp Lerum
Besöksadress: Adeltorpsvägen 6-8, Lerum
Öppettider: 7-22 alla dagar
Butiksyta: cirka 600 kvm
Premiär: 27 maj

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Dansukker utökar sitt svenska sortiment

Dansukker utökar sitt ”Från Sverige”-märkta sortiment när Brun farin strö från oktober får det blågula märket på sin förpackning i dagligvaruhandeln.

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil