Stockholm får ny mässa för vegomat

Foto MostPhotos
En ny mässa för vegomat. 10 september slår bloggaren Gustav Johansson med flera upp entrén till ”Framtidens mat” på Chou Chou i Stockholm.

Gustav Johansson, känd bloggare och författare kring vegomat, är profilen bakom den nya mässan ”Framtidens mat” som har premiär på Chou Chou i Stockholm 10 september i år.

– Att bjuda på och inspirera kring mat är något som ligger mig väldigt nära hjärtat, vilket jag är säker på att ni förstått vid det här laget, skriver Gustav i sitt nyhetsbrev.

– Just därför är jag så extra glad att kunna presentera en stor nyhet som vi jobbat på i några veckor. Efter mycket snack så har vi äntligen tagit tag i att inte bara klaga på bristen av vegomässor i Stockholm utan även gjort slag i saken, slår han fast.

Den 10 september är det dags och det blir en heldag med utställare, seminarier och dessutom helt gratis för alla besökare.

– Just nu jobbar vi för fullt med programmet och med utställare, säger Gustav som ändå vågar lova att ”det kommer att bli magiskt”…

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil