Mellanmjölkens land får mellanrostat kaffe

Mellanmjölkens land får mellanrostat kaffe
Med ”kakaotoner och nedtonad syrlighet”. Så presenterar Löfbergs sitt nya kaffe Mellanrost. Foto: Pressbild Löfbergs
Mellanmjölk? Nope. Mellanrost. Löfbergs kaffe lanserar en kaffenyhet som åtminstone enligt presentationen ändå passar bra i mellanmjölkens land…

Mellanmjölk? Nope. Mellanrost. Löfbergs kaffe lanserar en kaffenyhet som åtminstone enligt presentationen ändå passar bra i mellanmjölkens land…

En väldigt liten undersökning – 504 svarande – och frågan ”Dricker du kaffe med mjölk (även havre, soja och mandel” ger förstås inte något underlag för att med hänvisning till den hävda att ”70 procent av alla som dricker kaffe i Sverige använder mjölk i kaffet någon gång”.
Men som orsak till en pressrelease för att lansera nytt kaffe duger det förstås.

– Nu gör Löfbergs livet lite lättare för alla mjölk i kaffet-älskare och lanserar ett bryggkaffe som passar perfekt med mjölk eller växtbaserade alternativ, konstaterar man nöjt i meddelandet.
Nyheten heter Mellanrost perfekt med mjölk och beskrivs som ”ett välbalanserat, mellanrostat bryggkaffe med kakaotoner och nedtonad syrlighet”.

Kaffet är Rainforest alliance-märkt, berättar Löfbergs liksom att Mellanrost perfekt med mjölk hittar vi från och med nu hos alla stora kedjor inom dagligvaruhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil