Mellanmjölkens land får mellanrostat kaffe

Mellanmjölkens land får mellanrostat kaffe
Med ”kakaotoner och nedtonad syrlighet”. Så presenterar Löfbergs sitt nya kaffe Mellanrost. Foto: Pressbild Löfbergs
Mellanmjölk? Nope. Mellanrost. Löfbergs kaffe lanserar en kaffenyhet som åtminstone enligt presentationen ändå passar bra i mellanmjölkens land…

Mellanmjölk? Nope. Mellanrost. Löfbergs kaffe lanserar en kaffenyhet som åtminstone enligt presentationen ändå passar bra i mellanmjölkens land…

En väldigt liten undersökning – 504 svarande – och frågan ”Dricker du kaffe med mjölk (även havre, soja och mandel” ger förstås inte något underlag för att med hänvisning till den hävda att ”70 procent av alla som dricker kaffe i Sverige använder mjölk i kaffet någon gång”.
Men som orsak till en pressrelease för att lansera nytt kaffe duger det förstås.

– Nu gör Löfbergs livet lite lättare för alla mjölk i kaffet-älskare och lanserar ett bryggkaffe som passar perfekt med mjölk eller växtbaserade alternativ, konstaterar man nöjt i meddelandet.
Nyheten heter Mellanrost perfekt med mjölk och beskrivs som ”ett välbalanserat, mellanrostat bryggkaffe med kakaotoner och nedtonad syrlighet”.

Kaffet är Rainforest alliance-märkt, berättar Löfbergs liksom att Mellanrost perfekt med mjölk hittar vi från och med nu hos alla stora kedjor inom dagligvaruhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil