Bygghemma vill köpa Sleepo

Om det blir app-låder eller ej för BHG groups erbjudande till aktieägarna i Sleepo får vi se inom kort. | Foto: Pressbild
BHG group, Bygghemma, vill köpa Sleepo som sysslar med digital möbelhandel och har nu lämnat ett erbjudande till samtliga aktieägare i Sleepo.

Bygghemma group, idag oftare omnämnd som BHG group, vill ta över den digitala möbelhandlaren Sleeop.
Man har nu lämnat ett kontanterbjudande till alla aktieägare i bolaget och vill förvärva samtliga aktier.

Erbjudandet motsvarar ett kontant erbjudande på 4:50 per aktie vilket innebär en total värdering av köpet på 55,9 miljoner kr.
En som oberoende presenterad budkommitté som Sleepos styrelse tillsatt rekommenderar aktieägarna att säga ja till erbjudandet.

– Sleepo har framgångsrikt etablerat sig med en ledande närvaro inom ett antal viktiga heminredningskategorier och byggt en stark portfölj av externa och egna varumärken som kompletterar BHG Groups nuvarande portfölj, säger BHG groups vd Adam Schatz.
– Dessutom har Sleepo en dedikerad kundbas och en stark ledningsgrupp, som jag skulle vara stolt över att välkomna under BHG-paraplyet, säger Adam Schatz i en kommentar. Aktieägarna i Sleepo har nu perioden 3-25 augusti på sig för att acceptera eller tacka nej till erbjudandet från BHG group.
BHG säger sig ha för avsikt att fortsätta driva Sleepo som ett självständigt bolag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil