Nytt marknadsgrepp från Estrella

Nu gömmer Estrella guldbiljetter i tio chipspåsar. Jakten börjar nu och de som får en av biljetterna bjuds på resa, boende, besök i chipsfabriken och en hel årsförbrukning snacks.

Estrellas nya marknadsföringsgrepp handlar alltså om gömda guldbiljetter i totalt tio chipspåsar vilka är spridda över hela Sverige.
Hittar man en så väntar resa, boende, besök i chipsfabriken tillsammans med en vän och naturligtvis en årsförbrukning snacks.

Kampanjpåsarna finns nu i chipshyllorna och jakten är igång. Biljetterna, de tio, finns i 275 grams-påsar med smakerna salt, grill och sourcream & onion.
– Det blir ett spänningsmoment att öppna en chipspåse och lika spännande för oss att öppna portarna. Vi vet ju inte heller var biljetterna finns eller vem som hittar en, konstaterar Estrellas marknadschef Sofi Randen.

Inte heller Estrella vet var biljetterna finns men kan konstatera att de är spridda över Sverige.
– Vi kan veta vilken ”batch” som biljetter placeras i, men det är hundratusentals påsar i varje batch som skickas till olika rikslager och butiker över hela Sverige i olika takt. Det går att spåra en påse från butik in till produktion – men att räkna ut precis vart en påse från produktion hamnar i slutändan är svårare, berättar Randén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil