Mer skånskt för Willys – öppnar nytt i Klippan

Mer skånskt för Willys – öppnar nytt i Klippan
Foto: Mostphotos
Willys ska öppna en butik i skånska Klippan och räknar med att den ska stå klar för invigning någon gång under hösten 2022. Butiken ger 40 nya jobb.

Willys ska öppna en butik i skånska Klippan och räknar med att den ska stå klar för invigning någon gång under hösten 2022. Butiken ger 40 nya jobb.

– En ort där Willys definitivt kan sätta fart på konkurrensen, säger kedjans etableringschef Tor Gullberg.
Den ort han talar om är nordvästskånska Klippan där Willys öppnar nytt med invigning hösten 2022.

Ett 40-tal medarbetare ska anställas i butiken som får ett läge vid en av ortens södra huvudinfarter och direkt söder om järnvägen med ett bra skyltläge mot korsningen Fabriksallén/Kyrkogatan och gott om parkeringsplatser.
I anslutning till butiken planerar Gotska fastighets AB för etablering av ytterligare handelsverksamhet. På området direkt söder om butiken planerar kommunen för ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse. – Klippan är intressant för oss av flera anledningar, konstaterar Tor Gullberg.
– Dels är det en växande kommun med många pendlare och dels finns det ett väldigt begränsat utbud av mataffärer på orten idag. Många väljer idag att handla livsmedel utanför kommunen.
– Vi tror att det blir mycket positivt för de boende i Klippan att det kommer en ny matbutik som kan sätta fart på konkurrensen, tillägger han om den nya butik som ska invigas senare delen av 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil