Mer skånskt för Willys – öppnar nytt i Klippan

Mer skånskt för Willys – öppnar nytt i Klippan
Foto: Mostphotos
Willys ska öppna en butik i skånska Klippan och räknar med att den ska stå klar för invigning någon gång under hösten 2022. Butiken ger 40 nya jobb.

Willys ska öppna en butik i skånska Klippan och räknar med att den ska stå klar för invigning någon gång under hösten 2022. Butiken ger 40 nya jobb.

– En ort där Willys definitivt kan sätta fart på konkurrensen, säger kedjans etableringschef Tor Gullberg.
Den ort han talar om är nordvästskånska Klippan där Willys öppnar nytt med invigning hösten 2022.

Ett 40-tal medarbetare ska anställas i butiken som får ett läge vid en av ortens södra huvudinfarter och direkt söder om järnvägen med ett bra skyltläge mot korsningen Fabriksallén/Kyrkogatan och gott om parkeringsplatser.
I anslutning till butiken planerar Gotska fastighets AB för etablering av ytterligare handelsverksamhet. På området direkt söder om butiken planerar kommunen för ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse. – Klippan är intressant för oss av flera anledningar, konstaterar Tor Gullberg.
– Dels är det en växande kommun med många pendlare och dels finns det ett väldigt begränsat utbud av mataffärer på orten idag. Många väljer idag att handla livsmedel utanför kommunen.
– Vi tror att det blir mycket positivt för de boende i Klippan att det kommer en ny matbutik som kan sätta fart på konkurrensen, tillägger han om den nya butik som ska invigas senare delen av 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil