Subway i samarbete med The Vegetarian Butcher

Subway inleder samarbete med The Vegetarian Butcher. Redan i januari lanserar man i samarbete en ny vegansk produkt.

Nu lanserar Subway sin nya växtbaserade Teriyaki Steak Sub. Den nya suben innehåller bitar av veganskt ”kött” från The Vegetarian Butcher och kommer finnas tillgänglig på Subway från den 4 januari 2023 till den 14 februari 2023.

Det nya veganska alternativet är det senaste tillskottet på Subways meny och är en del av ett nytt långsiktigt samarbete med The Vegetarian Butcher på den svenska marknaden. 
Lanseringen uppmärksammar den växande trenden med att fler och fler kunder önskar ersätta animaliskt kött mot ett gott växtbaserat alternativ, speciellt under Veganuari, enligt de samverkande företagens åsikt.Subway vill i år uppmana sina konsumenter att anta Veganuari-utmaningen genom att erbjuda en av de populäraste subsen som ett veganskt alternativ. 
Sedan starten 2014 har trenden med Veganuari fortsatt att växa och uppmuntrar folk att prova på en vegansk livsstil under en månads tid (och mer därtill om man vill). 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil