Extenda och Coop i samarbete

Programvaruföretaget Extenda retail kommer att leverera sin molnbaserade virtuella shoppinglösning till Coop, meddelar företaget i en pressrelease.

Programvaruföretaget Extenda retail kommer att leverera sin molnbaserade virtuella shoppinglösning till Coop, meddelar företaget i en pressrelease.

Coop Sverige och Extenda retail har inlett ett samarbete där en av de första produkterna är Extenda retails virtuella shoppinglösning, som kommer att vara en del av den snart lanserade Coop Scan & pay-appen.
Appen gör att kunder kan använda mobilen för att skanna och betala varor i en fysisk butik. Appen kommer att lanseras under hösten 2020.

Shoppinglösningen är en del av Extenda retails koncept “Hii retail” – ett bibliotek med molnbaserade applikationer, skriver man i en pressrelease.

Lösningen använder en omnichannel-prissättningsmotor som läser in priser, erbjudanden och kampanjer från Coop Sveriges befintliga kassasystem.

– Med lösningen kan Coop Sverige erbjuda ett friktionsfritt shoppingalternativ för kunder som vill shoppa självständigt eller minimera tiden i fysiska butiker, skriver Extenda retail.
Dessutom påpekar man att Extenda retail och Coop Sverige efter fler sätt att utveckla samarbetet, och utforskar andra lösningar som ytterligare kan förstärka dagligvarukedjans framtida digitala erbjudande.

Extenda Retail levererar virtuell shoppinglösning till Coop Sverige AB
Coop Scan & Pay, utvecklad tillsammans med Extenda Retail.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.