Extenda och Coop i samarbete

Extenda Retail levererar virtuell shoppinglösning till Coop Sverige AB
Coop Scan & Pay, utvecklad tillsammans med Extenda Retail.
Programvaruföretaget Extenda retail kommer att leverera sin molnbaserade virtuella shoppinglösning till Coop, meddelar företaget i en pressrelease.

Programvaruföretaget Extenda retail kommer att leverera sin molnbaserade virtuella shoppinglösning till Coop, meddelar företaget i en pressrelease.

Coop Sverige och Extenda retail har inlett ett samarbete där en av de första produkterna är Extenda retails virtuella shoppinglösning, som kommer att vara en del av den snart lanserade Coop Scan & pay-appen.
Appen gör att kunder kan använda mobilen för att skanna och betala varor i en fysisk butik. Appen kommer att lanseras under hösten 2020.

Shoppinglösningen är en del av Extenda retails koncept ”Hii retail” – ett bibliotek med molnbaserade applikationer, skriver man i en pressrelease.

Lösningen använder en omnichannel-prissättningsmotor som läser in priser, erbjudanden och kampanjer från Coop Sveriges befintliga kassasystem.

– Med lösningen kan Coop Sverige erbjuda ett friktionsfritt shoppingalternativ för kunder som vill shoppa självständigt eller minimera tiden i fysiska butiker, skriver Extenda retail.
Dessutom påpekar man att Extenda retail och Coop Sverige efter fler sätt att utveckla samarbetet, och utforskar andra lösningar som ytterligare kan förstärka dagligvarukedjans framtida digitala erbjudande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil