Budbee ökar tillgång till sina budboxar

Budbee ökar tillgång till sina budboxar
Foto: Budbee
Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Från början av juli öppnar Budbee för möjligheten att få leverans till sina boxar även nära sommarboendet, det vill säga leveranser oberoende av folkbokföringsadress.
I appen kan kunden nu välja om hen vill ha paketet till en box nära hemmet, sommarstugan – eller om man vill någon helt annan plats.

Budbee för det via detta möjligt för e-handelsföretag att erbjuda leveranser till fler adresser.
Därmed hoppas man även öka incitamentet att handla i det här formatet även under semester.

– Vi vet att många svenskar reser runt i landet under sommaren eller hänger i sommarstugan, säger Fredrik Hamilton, vd för och grundare av Budbee.
– Vi jobbar alltid för att göra det så enkelt som möjligt att handla på nätet och tycker därför att det är självklart att paket ska komma dit du är, inte tvärtom.

– Det här är bara ytterligare ett steg på den resan, avslutar Fredrik Hamilton och påpekar att den nya leveranstjänsten alltså är tillgänglig via Budbees app och igång från början av juli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil