Budbee ökar tillgång till sina budboxar

Budbee ökar tillgång till sina budboxar
Foto: Budbee
Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Från början av juli öppnar Budbee för möjligheten att få leverans till sina boxar även nära sommarboendet, det vill säga leveranser oberoende av folkbokföringsadress.
I appen kan kunden nu välja om hen vill ha paketet till en box nära hemmet, sommarstugan – eller om man vill någon helt annan plats.

Budbee för det via detta möjligt för e-handelsföretag att erbjuda leveranser till fler adresser.
Därmed hoppas man även öka incitamentet att handla i det här formatet även under semester.

– Vi vet att många svenskar reser runt i landet under sommaren eller hänger i sommarstugan, säger Fredrik Hamilton, vd för och grundare av Budbee.
– Vi jobbar alltid för att göra det så enkelt som möjligt att handla på nätet och tycker därför att det är självklart att paket ska komma dit du är, inte tvärtom.

– Det här är bara ytterligare ett steg på den resan, avslutar Fredrik Hamilton och påpekar att den nya leveranstjänsten alltså är tillgänglig via Budbees app och igång från början av juli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil