Budbee ökar tillgång till sina budboxar

Budbee ökar tillgång till sina budboxar
Foto: Budbee
Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Nu ger Budbee ökade möjligheter för fler leveranser och sammanhang att nyttja företagets boxar i ett sommarerbjudande som lanseras nu.

Från början av juli öppnar Budbee för möjligheten att få leverans till sina boxar även nära sommarboendet, det vill säga leveranser oberoende av folkbokföringsadress.
I appen kan kunden nu välja om hen vill ha paketet till en box nära hemmet, sommarstugan – eller om man vill någon helt annan plats.

Budbee för det via detta möjligt för e-handelsföretag att erbjuda leveranser till fler adresser.
Därmed hoppas man även öka incitamentet att handla i det här formatet även under semester.

– Vi vet att många svenskar reser runt i landet under sommaren eller hänger i sommarstugan, säger Fredrik Hamilton, vd för och grundare av Budbee.
– Vi jobbar alltid för att göra det så enkelt som möjligt att handla på nätet och tycker därför att det är självklart att paket ska komma dit du är, inte tvärtom.

– Det här är bara ytterligare ett steg på den resan, avslutar Fredrik Hamilton och påpekar att den nya leveranstjänsten alltså är tillgänglig via Budbees app och igång från början av juli.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil