Clean drink satsar på dansk expansion

Clean drink satsar på dansk expansion
Foto: Clean Drink / Facebook
Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu finns funktionsdrycken Clean drink tillgänglig för konsumenter i Danmark. 
– Det är en resa som tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större, säger Sebastian Kvissberg, vd för Clean drink. 

Clean drink är ett svenskt dryckesföretag som grundades 2015 och som idag finns i Sverige, Finland, Island, Estland, Spanien och Tjeckien. 
– När vi grundade Clean drink tog vi ett beslut om att alltid hålla vår produktion i Norden och tanken har därför alltid varit att vi ska finnas tillgängliga för konsumenter i hela Norden. Det har tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större och vi har även siktet inställt på Norge, säger Sebastian Kvissberg.
– Steget in i Danmark tar vi med Custom by dam aps som distributör då de, precis som vi, tror att hållbarhet är den enda rätta vägen framåt.

Custom by dam aps grundades 2019 och är en distributör vars vision är att utveckla hållbara, värdeskapande, innovatiova och trendsättande affärer för sina kunder.
– Det er med de fælles værdier som nytænkende, innovativ, trendsættende og ikke mindst bæredygtighed, at vi er meget stolte over at i repræsenterer Clean drink i Danmark, säger Henrik Dam, vd och grundare av det danska företaget och får i pressreleasen göra det på sitt modersmål.

Clean drink finns att hitta hos grossister och på onlinebutiker i Danmark från början av mars, bland annat på Bodystore.dk.
Prognosen är att Clean drink kommer finnas på träningsanläggningar, i dagligvaruhandeln och i servicehandeln runt om i landet så snart de rådande pandemirestriktionerna lättar. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil