Clean drink satsar på dansk expansion

Clean drink satsar på dansk expansion
Foto: Clean Drink / Facebook
Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu finns funktionsdrycken Clean drink tillgänglig för konsumenter i Danmark. 
– Det är en resa som tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större, säger Sebastian Kvissberg, vd för Clean drink. 

Clean drink är ett svenskt dryckesföretag som grundades 2015 och som idag finns i Sverige, Finland, Island, Estland, Spanien och Tjeckien. 
– När vi grundade Clean drink tog vi ett beslut om att alltid hålla vår produktion i Norden och tanken har därför alltid varit att vi ska finnas tillgängliga för konsumenter i hela Norden. Det har tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större och vi har även siktet inställt på Norge, säger Sebastian Kvissberg.
– Steget in i Danmark tar vi med Custom by dam aps som distributör då de, precis som vi, tror att hållbarhet är den enda rätta vägen framåt.

Custom by dam aps grundades 2019 och är en distributör vars vision är att utveckla hållbara, värdeskapande, innovatiova och trendsättande affärer för sina kunder.
– Det er med de fælles værdier som nytænkende, innovativ, trendsættende og ikke mindst bæredygtighed, at vi er meget stolte over at i repræsenterer Clean drink i Danmark, säger Henrik Dam, vd och grundare av det danska företaget och får i pressreleasen göra det på sitt modersmål.

Clean drink finns att hitta hos grossister och på onlinebutiker i Danmark från början av mars, bland annat på Bodystore.dk.
Prognosen är att Clean drink kommer finnas på träningsanläggningar, i dagligvaruhandeln och i servicehandeln runt om i landet så snart de rådande pandemirestriktionerna lättar. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil