Clean drink satsar på dansk expansion

Clean drink satsar på dansk expansion
Foto: Clean Drink / Facebook
Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu satsar företaget bakom Clean drink på att nå ut brett i Danmark som blir det sjunde landet man etablerar funktionsdrycken i.

Nu finns funktionsdrycken Clean drink tillgänglig för konsumenter i Danmark. 
– Det är en resa som tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större, säger Sebastian Kvissberg, vd för Clean drink. 

Clean drink är ett svenskt dryckesföretag som grundades 2015 och som idag finns i Sverige, Finland, Island, Estland, Spanien och Tjeckien. 
– När vi grundade Clean drink tog vi ett beslut om att alltid hålla vår produktion i Norden och tanken har därför alltid varit att vi ska finnas tillgängliga för konsumenter i hela Norden. Det har tagit längre tid än vi tänkt oss men det gör även glädjen över att nu ta steget in på den danska marknaden än större och vi har även siktet inställt på Norge, säger Sebastian Kvissberg.
– Steget in i Danmark tar vi med Custom by dam aps som distributör då de, precis som vi, tror att hållbarhet är den enda rätta vägen framåt.

Custom by dam aps grundades 2019 och är en distributör vars vision är att utveckla hållbara, värdeskapande, innovatiova och trendsättande affärer för sina kunder.
– Det er med de fælles værdier som nytænkende, innovativ, trendsættende og ikke mindst bæredygtighed, at vi er meget stolte over at i repræsenterer Clean drink i Danmark, säger Henrik Dam, vd och grundare av det danska företaget och får i pressreleasen göra det på sitt modersmål.

Clean drink finns att hitta hos grossister och på onlinebutiker i Danmark från början av mars, bland annat på Bodystore.dk.
Prognosen är att Clean drink kommer finnas på träningsanläggningar, i dagligvaruhandeln och i servicehandeln runt om i landet så snart de rådande pandemirestriktionerna lättar. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil