100 stationer med supersnabbladdning

Foto Pressbild
OKQ8 och Skellefteå Kraft går i täten för hållbar elbilsladdning i Sverige genom att öppna supersnabbladdare på 100 stationer, från Vittangi i norr till Trelleborg i söder. Med siktet inställt på att installera totalt 800 laddpunkter på 300 OKQ8-stationer senast 2026.

Den nya milstolpen för OKQ8 och Skellefteå Kraft innebär inte bara bekvämlighet för elbilsförare över hela landet utan markerar också ett betydande steg mot minskade koldioxidutsläpp från transporter. Att snabbt öka tillgängligheten av laddare är en central del av omställningen mot en hållbar framtid, enligt Karin Eriksson, VD på OKQ8 Scandinavia.

För att göra laddningen så enkel som möjligt har OKQ8 och Skellefteå Kraft prioriterat att erbjuda smidiga betalningsalternativ vid samtliga supersnabbladdare, inklusive vanliga bankkort, OKQ8-laddkort och OKQ8 Elbilsladdningsappen – utan extra kostnad för kunden.

Sanna Lundström, affärsområdeschef marknad på Skellefteå Kraft, understryker vikten av att göra förnybar el tillgänglig för alla, oavsett var i landet man bor. Genom att vara en av Sveriges största producenter av förnybar kraft från vind och vatten är Skellefteå Kraft stolta över att vara en del av denna satsning mot hållbara transporter.

För att fira milstolpen med sina kunder erbjuder OKQ8 extra förmånliga priser på elen mellan den 17–19 maj. Marc Skriver-Bayer, Public charging manager på OKQ8 Scandinavia, uttrycker sin glädje över att nå denna milstolpe och ser fram emot att dela firandet med kunderna.

För mer information:

  • Betalningsterminalerna tar emot både Visakort och Mastercard, samt OKQ8 Företagskort Elbilskort och appen OKQ8 Elbilsladdning för företagskunder.
  • Supersnabbladdarnas effekt är från 150 kW och uppåt.
  • Beroende på bilens kapacitet och batteriet kan en bil laddas för ytterligare 25 mils körning på ungefär 20 minuter.
  • Skellefteå Kraft står för installationer, underhåll och leverans av elen i supersnabbladdarna och producerar 100 % förnybar el genom egna kraftstationer för vind- och vattenkraft samt bioenergi.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil