Tror på rekordgrillande

Barbeque – det kommer vi att få se mycket tror Paulig som ser en rekordsommar vid grillen. | Foto: Pressbild
Paulig tror på en rekordsommar när det gäller grillning. Främsta argumentet? När vi inte kan resa som vanligt lagar vi extra mycket gott vid grillen.

När konsumenterna stannar hemma istället för att resa, får den goda maten lagas på hemmaplan, tror Paulig som bland annat äger Santa Maria.
Nu förbereder man sig för en sommar där man tror grillen kommer att plockas fram oftare än vanligt.

– Vi vet att man, speciellt under sommaren, vill samlas kring goda måltider och skapa minnen som lever kvar även under den mörkare årstiden. I den mycket speciella situation som vi nu befinner oss i, tror jag att det här är extra viktigt, säger kommunikationschefen Eva Berglie.

Att samlas är dock en utmaning under rådande omständigheter. Så hur kan man uppfylla den sociala aspekten av måltiden även den här sommaren?

– Utnyttja de tekniska kanaler som vi har idag. Varför inte ses vid grillen över Facetime med mormor och morfar? Det gäller att vara uppfinningsrik. Kom också ihåg att de som sitter ensamma och tillhör en riskgrupp behöver vårt stöd nu mer än någonsin, manar Eva Berglie.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil