Tror på rekordgrillande

Barbeque – det kommer vi att få se mycket tror Paulig som ser en rekordsommar vid grillen. | Foto: Pressbild
Paulig tror på en rekordsommar när det gäller grillning. Främsta argumentet? När vi inte kan resa som vanligt lagar vi extra mycket gott vid grillen.

När konsumenterna stannar hemma istället för att resa, får den goda maten lagas på hemmaplan, tror Paulig som bland annat äger Santa Maria.
Nu förbereder man sig för en sommar där man tror grillen kommer att plockas fram oftare än vanligt.

– Vi vet att man, speciellt under sommaren, vill samlas kring goda måltider och skapa minnen som lever kvar även under den mörkare årstiden. I den mycket speciella situation som vi nu befinner oss i, tror jag att det här är extra viktigt, säger kommunikationschefen Eva Berglie.

Att samlas är dock en utmaning under rådande omständigheter. Så hur kan man uppfylla den sociala aspekten av måltiden även den här sommaren?

– Utnyttja de tekniska kanaler som vi har idag. Varför inte ses vid grillen över Facetime med mormor och morfar? Det gäller att vara uppfinningsrik. Kom också ihåg att de som sitter ensamma och tillhör en riskgrupp behöver vårt stöd nu mer än någonsin, manar Eva Berglie.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil