Full fart för gratis hemkörning

Cykelparken är laddad när Vembla får flera beställningar i minuten kring hemleveranser till äldre |. Foto: Vembla
Vembla, som levererar mat- och apoteksvaror från lokala butiker till privatpersoner, kör nu kostnadsfritt hem mat till äldre och dem i riskgrupper.

Vembla arbetar med att leverera mat- och apoteksvaror från butiker till privatpersoner har tidigarelagt sin matleveranstjänst. Orsaken är coronasmittan och under förra veckan började man leverera kostnadsfritt till äldre och människor i riskgrupper.

Istället för att normalt enbart ta beställningar via app har man nu valt att även arbeta via ett mobilnummer och en mejladress.
— Tjänsten behövs tydligt extra mycket just nu. Vi får varje minut flera nya samtal till det telefonnummer vi satt upp. Det är vårt sätt att dra vårt strå till stacken. Just nu behöver alla göra det de kan – stat, företag och privatpersoner – och detta är vad vi kan göra. Det känns självklart för oss att bidra, säger Sebastian Malmberg, medgrundare av Vembla.

Egentligen skulle Vembla ha lanserat tjänsten först om några veckor men har tidigarelagt den för att kunna hjälpa till.
— I vanliga fall betalar man maten via appen, men det är en speciell situation nu. Vi har satt upp ett speciellt telefonnummer och fått extrahjälp i form av studenter och praktikanter, för att kunna hjälpa alla som vill och behöver det. Alla får självklart ringa, men vi försöker prioritera de äldre som är i den största riskklassen, säger Sebastian Malmberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nykomling blev årets uppfödare

När Kronfågel korade Årets uppfödare 2022 hamnade priset hos Anette och Per Henningsson på Backa gård, uppfödare sedan fyra år.

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil