Systembolaget till Willys

Systembolagets butik blir cirka 900 kvadratmeter stor och ambitionen är att öppna den under slutet av 2021. | Foto: Peter Ekvall
Systembolaget kommer att etablera en butik i Älvsjö, nära mässan och man kommer att dela lokal med Willys som flyttar på sin e-handelshantering.

Systembolaget har en längre tid haft planer på en etablering i Älvsjö i södra Stockholm.
Det har så här långt fallit på att man inte hittat en bra lokal i rätt läge.

Nu är det löst i och med att det är klart att Systembolaget ska dela lokal med Willys där Willys nu finns nära Älvsjömässan. Willys minskar sin yta något och flyttar sin e-handelshantering till en annan del av fastigheten.

Systembolagets butik blir cirka 900 kvadratmeter stor och ambitionen är att öppna den under slutet av 2021.
– Nu har vi äntligen hittat en lokal där vi ligger granne med dagligvaruhandel och där vi också har goda parkeringsmöjligheter. Det vet vi att våra kunder uppskattar, säger Sofia Brännborn, pressekreterare vid Systembolaget, till Stockholm direkt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil