Systembolaget till Willys

Systembolagets butik blir cirka 900 kvadratmeter stor och ambitionen är att öppna den under slutet av 2021. | Foto: Peter Ekvall
Systembolaget kommer att etablera en butik i Älvsjö, nära mässan och man kommer att dela lokal med Willys som flyttar på sin e-handelshantering.

Systembolaget har en längre tid haft planer på en etablering i Älvsjö i södra Stockholm.
Det har så här långt fallit på att man inte hittat en bra lokal i rätt läge.

Nu är det löst i och med att det är klart att Systembolaget ska dela lokal med Willys där Willys nu finns nära Älvsjömässan. Willys minskar sin yta något och flyttar sin e-handelshantering till en annan del av fastigheten.

Systembolagets butik blir cirka 900 kvadratmeter stor och ambitionen är att öppna den under slutet av 2021.
– Nu har vi äntligen hittat en lokal där vi ligger granne med dagligvaruhandel och där vi också har goda parkeringsmöjligheter. Det vet vi att våra kunder uppskattar, säger Sofia Brännborn, pressekreterare vid Systembolaget, till Stockholm direkt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil