Lantmännen är ”Årets talangföretag”

Lantmännen har utsetts till Årets talangföretag 2019, en utmärkelse som ska gå till det företag som bäst lyckats med att attrahera och utveckla talanger. Det delas ut av 4Potentials.

Årets talangföretag är en utmärkelse som delas ut till det företag som anses ha varit duktigast att attrahera och utveckla talanger. För 2019 går titeln till Lantmännen.

– Vi är glada och stolta över den här utmärkelsen, det är ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete för att vara en intressant arbetsgivare som attraherar och utvecklar talanger är rätt väg att gå, säger Frida Tydén hos Lantmännen.

Priset delades ut av talangnätverket 4Potentials på ett event i Stockholm den 13 februari.
Totalt 100 företag bedömdes, och det är tredje gången som Lantmännen tar emot priset.

Så här lyder 4Potentials motivering till att ge Lantmännen priset:

”Vinnaren av Årets Talangföretag 2019 är ett bolag som inte bara är intresserade att komma i topp utan driver talangfrågan framåt såväl i hela branschen liksom hela samhället.

Frågan är djupt cementerad från koncernledning genom hela organisationen och man fokuserar inte bara på talangerna utan på alla människor. De är väl medvetna om sina få utvecklingsområden och jobbar på dem, vilket syns då de år efter år har en förmåga att lyfta sig och det resulterar att de anställda trivs och vill stanna.

Företaget har lyckats koppla talangfrågan till lönsamhet på ett helt naturligt sätt tack vare en helt unik passionerad personaldirektör som leder en organisation i världsklass. Traineeprogram, internship, utvecklingsprogram, ledarinsatser görs alltid på ett sunt nytänkande sätt där man tar ansvar för ett hållbart ledarskap i framtiden.

Deras slogan – från jord till bord skulle kunna kompletteras inom HR och Talent management med: för oss är Talent management inte bara ord.

Ni vinner för att ni byggt en organisation i världsklass utifrån att HR och talent management hos er är centrala processer kopplat till ekonomi och där ni också har marknadens främsta spelare i rollerna som driver frågan framåt.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil