En miljon norska Club Clas-medlemmar nu

En miljon norska Club Clas-medlemmar nu
Snabba ryck för Clas Ohlson i Norge där Club Clas fått en miljon medlemmar på endast ett år. Foto: Pressbild
Redan ett år efter lanseringen i Norge kan Clas Ohlson nu rapportera att man sprängt miljonvallen och nu är fler än en miljon norska medlemmar.

Redan ett år efter lanseringen i Norge kan Clas Ohlson nu rapportera att man sprängt miljonvallen och nu är fler än en miljon norska medlemmar.

Bara ett drygt år efter lanseringen i Norge har Club Clas nu en miljon norska medlemmar, skriver företaget i en pressrelease.
– Vi ser att Club Clas är attraktivt för våra kunder i Norge och har haft en enorm tillväxt sedan starten. Under de senaste månaderna har tillväxten varje månad motsvarat befolkningen i Norges tredje största stad, Stavanger, ger Lene Iren Oen som är landschef i Norge som ett mått på tillväxten.

– Det handlar om att skapa värde för kunder och lojalitet mot oss som varumärke. Den ökade basen ger oss nya möjligheter att förbättra vårt kunderbjudande, tillägger hon.
Club Clas-kunder är mer lojala och handlar från en större del av sortimentet. De besöker också butikerna både digitalt och fysiskt och handlar mer än andra kunder.

– Med Club Clas kan vi enkelt ge kunden ett mer relevant erbjudande. Vi arbetar med kunddata för att skräddarsy engagerande och konverterande innehåll. Vi använder också data i utvecklingen av produkter och digitala tjänster, förklarar Clas Ohlsons Helena Holmström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil