En miljon norska Club Clas-medlemmar nu

En miljon norska Club Clas-medlemmar nu
Snabba ryck för Clas Ohlson i Norge där Club Clas fått en miljon medlemmar på endast ett år. Foto: Pressbild

Redan ett år efter lanseringen i Norge kan Clas Ohlson nu rapportera att man sprängt miljonvallen och nu är fler än en miljon norska medlemmar.

Bara ett drygt år efter lanseringen i Norge har Club Clas nu en miljon norska medlemmar, skriver företaget i en pressrelease.
– Vi ser att Club Clas är attraktivt för våra kunder i Norge och har haft en enorm tillväxt sedan starten. Under de senaste månaderna har tillväxten varje månad motsvarat befolkningen i Norges tredje största stad, Stavanger, ger Lene Iren Oen som är landschef i Norge som ett mått på tillväxten.

– Det handlar om att skapa värde för kunder och lojalitet mot oss som varumärke. Den ökade basen ger oss nya möjligheter att förbättra vårt kunderbjudande, tillägger hon.
Club Clas-kunder är mer lojala och handlar från en större del av sortimentet. De besöker också butikerna både digitalt och fysiskt och handlar mer än andra kunder.

– Med Club Clas kan vi enkelt ge kunden ett mer relevant erbjudande. Vi arbetar med kunddata för att skräddarsy engagerande och konverterande innehåll. Vi använder också data i utvecklingen av produkter och digitala tjänster, förklarar Clas Ohlsons Helena Holmström.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.