Valsoia satsar på nytt inom växtbaserat

Valsoia satsar på nytt inom växtbaserat
Foto: Movement Group
Swedish GreenfoodCompany satsar i samarbete med Movement på att föra ut nästa generation växtbaserade produkter, bland annat ur varumärket Valsoia.

Swedish GreenfoodCompany satsar i samarbete med Movement på att föra ut nästa generation växtbaserade produkter, bland annat ur varumärket Valsoia.

Hos Swedish GreenfoodCompany handlar det om nästa generation växtbaserade produkter. Idag finns flera innovativa produkter i portföljen på den svenska marknaden representerade, bland annat varumärket Valsoia, skriver man i en pressrelease.

Varumärket i sig har funnits sedan 1990 och har helt veganska produkter i ett sortiment av hasselnötskräm, växtbaserad dryck, efterrätter, glass och färdigrätter som burgare, korv, pizza och lasagne.

– Vi är väldigt glada över att få komma igång med samarbetet. Inriktningen på storstäderna tillsammans med expertisen att hantera både central listade produkter och direktlevererade passar oss perfekt, säger Pia Andersson som är landschef för Sverige hos Swedish GreenfoodCompany.

Även hos Movement ser man fram emot samarbetet med Swedish Greenfood.
– De erbjuder konsumenten spännande och innovativa produkter som ligger helt rätt i tiden. Produkterna kommer få ta mer plats i butikerna med hjälp av vår specialiserade säljkår och samtidigt får fler svenskar upp ögonen för produkterna, säger Movements affärsutvecklare Tomas Olsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil