Foodora öppnar fler lager för dagligvaror

Foodora öppnar fler lager för dagligvaror
Foto: Foodora

Foodora fortsätter sin nya satsning på att starta lager för dagligvaror varifrån man kör ut matvaror och bruksprodukter till kunder i aktuella städer.

I ett pressmeddelande med den något oväntade rubriken ”Foodora stärker sitt grepp om daglivaruhandeln” meddelar att nysatsningen på lagerbutiker varifrån man kör ut mat och dagliga bruksprodukter fortsätter.
Nu öppnar man sådana, Foodora market, i Bromma och i Lund och liksom tidigare är det inte butiker i gängse mening utan lager varifrån Foodoras bud kör ut varor.

Det första butikslagret öppnade i Stockholm i september 2020 och sedan har man öppnat sådana i Linköping, Norrköping, Uppsala, Malmö, Lund och Göteborg.
Till det kommer nu alltså Bromma och Lund men en bit kvar till att tala om ”ett grepp om dagligvaruhandeln” är det kanske.

– Det är en mycket spännande utveckling som sker nu och den går väldigt fort. Foodora är ett bolag som har infrastrukturen redo och den kan implementeras över hela Sverige, anser Foodoras koncernchef Hans Skruvfors.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna är på väg att investera i ett nytt företag. Det handlar om ett köp av en tysk jätte och rör sig enligt media om en ny miljardaffär för Klarna.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.