Rusning efter Paolos hos Matsmart

Varumärket Paolos
Matsmart hann knappt lägga upp Paolos torrvaror förrän sajten låg nere för att för många ville handla av varorna. ”Rekord i trafik”, enligt Matsmart.

Onsdag morgon meddelade Matsmart att man kommit överens med bolaget bakom varumärket Paolos om att köpa upp lagret av torrvaror. När man sedan lade ut varorna på sajten kraschade den snabbt.

Paolos varor har varit omöjliga att sälja under vanliga omständigheter sedan profilen bakom märket, Paolo Roberto, avslöjats som sexköpare. Men för Matsmart, som säljer felmärkta och utgående varor för att undvika matsvinn, var situationen en möjlighet.

– För oss var det här en given affär att göra. Det handlar om jättebra produkter som förtjänar att ätas, inte slängas, skrev Matsmart i ett pressmeddelande onsdag morgon.
Så fort man sedan lade ut varorna kraschade sajten av anstormningen.
– Det är rekord i trafik, vi har aldrig varit med om något liknande, sade Matsmarts kommunikationschef Hanna Thofelt Lindström i ett mejl till Di.

I samband med försäljningen använder Matsmart även intäkterna till att skänka 350 000 kronor till Child10, som arbetar mot sexuell exploatering och för att människohandel ska upphöra.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil