Årets apotek hos hjärtat är skånskt

Personalen på årets apotek inom Apotek hjärtat, apoteket vid lasarettet Trelleborg. Foto: Pressbild
Det är Apotek hjärtats apotek på lasarettet i Trelleborg som är årets apotek 2021 i koncernen, en titel man tagit bland närmare 400 apotek i kedjan.

Apotek hjärtat vid lasarettet i Trelleborg har alltså utsetts till årets apotek 2021 inom apotekskedjan.
Den titeln har det skånska apoteket erövrat i konkurrens med kedjans övriga närmare 400 apotek.

– De två senaste åren har varit omtumlande, och jag är så imponerad över våra medarbetare på alla apotek runt om i landet. Så många har gett så mycket för att fortsatt kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt med omtanke och goda råd, säger Monika Magnusson som är chef för försäljning och drift hos apotekskedjan.

– Teamet på Apotek hjärtat vid lasarettet i Trelleborg hör till de som verkligen fått kämpa, men har trots det skapat fantastiska resultat på alla områden. De visar verkligen hur man med engagemang för kunderna och starkt lagarbete kan hantera även ett mycket utmanande läge, tillägger Monika Magnusson.

– Att få utmärkelsen Årets apotek känns helt underbart – det är vårt lagarbete som tagit oss hit. Teamet på apoteket är ett gäng positiva och lösningsorienterade personer, något som varit extra viktigt under dessa två år med pandemin, säger Sanja Dizdarevic, apotekschef hos Apotek hjärtat lasarettet Trelleborg.

– På Lasarettet i Trelleborg har man varit tvungna att anpassa sina ordinarie verksamheter till coronaläget, och det har såklart påverkat oss på många sätt. Men vi har verkligen gjort allt för att kunna fortsätta hjälpa våra kunder på det fantastiska sätt som vi gör inom Apotek hjärtat, avslutar Sanja Dizdarevic, apotekschef, Apotek Hjärtat Lasarettet Trelleborg.

Årets Apotek vinner en weekend på Spa, när coronapandemin lättat. 
Då tjänstgör i stället Apotek Hjärtats företagsledning, med stöd av medarbetare från supportkontoret, på apotekskedjans enhet på lasarettet i Trelleborg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil