Nu har Kiviks musteri öppnat popup-butik

Nu har Kiviks musteri öppnat popup-butik
Nu har Kiviks musteri öppnat sin popup-butik på Väla utanför Helsingborg. Foto: Pressbild Kiviks musteri
Kiviks musteri utökar butiksverksamheten och har nu, inför högsäsongen, öppnat en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Kiviks musteri utökar butiksverksamheten och har nu, inför högsäsongen, öppnat en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Nu är äppelodlarna i sin skördetid och för Kiviks musteri handlar det om högsäsong. Årets äppelmuster och cidrar är här och då passar musteriet på att utöka sin butiksverksamhet.
Det gör man genom att öppna en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Väla är Skånes största handelsplats och sålunda en attraktiv plats att finnas på för Kiviks musteri.
Sedan tidigare har man Musteributiken i Kivik och en gårdsbutik på Solnäs gård i Fjelie utanför Lund men från och med i fredags, 1 oktober, även en popup-butik i nordvästra delen av Skåne.

I den nya butiken kan man handla ur musteriets premiumsortiment likväl som presentförpackningar eller varför inte av de svenska handplockade äpplen som finns till försäljning där.
Butiken följer Väla centrums öppettider – måndag-fredag kl. 10-20, lördag-söndag kl. 10-18.

– I Sverige finns över 200 olika äppelsorter som alla har sin egen arom och sitt unika förhållande mellan sötma och syrlighet. Med vårt breda sortiment av äppelmust och cider gjord på äpplen av olika sorter och från olika odlingar vill visa upp mångfalden av smaker som det svenska äpplet har, säger Daniel Gejde som är sälj- och marknadschef hos musteriet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil