Nu har Kiviks musteri öppnat popup-butik

Nu har Kiviks musteri öppnat popup-butik
Nu har Kiviks musteri öppnat sin popup-butik på Väla utanför Helsingborg. Foto: Pressbild Kiviks musteri
Kiviks musteri utökar butiksverksamheten och har nu, inför högsäsongen, öppnat en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Kiviks musteri utökar butiksverksamheten och har nu, inför högsäsongen, öppnat en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Nu är äppelodlarna i sin skördetid och för Kiviks musteri handlar det om högsäsong. Årets äppelmuster och cidrar är här och då passar musteriet på att utöka sin butiksverksamhet.
Det gör man genom att öppna en popup-butik i Väla centrum utanför Helsingborg.

Väla är Skånes största handelsplats och sålunda en attraktiv plats att finnas på för Kiviks musteri.
Sedan tidigare har man Musteributiken i Kivik och en gårdsbutik på Solnäs gård i Fjelie utanför Lund men från och med i fredags, 1 oktober, även en popup-butik i nordvästra delen av Skåne.

I den nya butiken kan man handla ur musteriets premiumsortiment likväl som presentförpackningar eller varför inte av de svenska handplockade äpplen som finns till försäljning där.
Butiken följer Väla centrums öppettider – måndag-fredag kl. 10-20, lördag-söndag kl. 10-18.

– I Sverige finns över 200 olika äppelsorter som alla har sin egen arom och sitt unika förhållande mellan sötma och syrlighet. Med vårt breda sortiment av äppelmust och cider gjord på äpplen av olika sorter och från olika odlingar vill visa upp mångfalden av smaker som det svenska äpplet har, säger Daniel Gejde som är sälj- och marknadschef hos musteriet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil