Kavli satsar på hållbarhet

Kavli satsar mer på hållbarhet genom att anställa en hållbarhetschef, Victoria Voss-Schrader Bignet, och Kavli lovar ytterligare fokus på hållbarhet.

Kavli inrättar en ny tjänst som hållbarhetschef för att stärka hållbarhetssatsningen och har anställt Victoria Voss-Schrader Bignet på tjänsten och hon börjar jobbet 15 november.
Kavli ökar i och med denna nyinrättade tjänst fokuset ytterligare på hållbarhet, säger Gerhard Bley, vd för Kavli Sverige.
– Vi har många initiativ i rullning, men vill genom inrättande av tjänsten som hållbarhetschef markera vår satsning ytterligare. – Victoria har en gedigen bakgrund inom området, inte minst som medförfattare till den internationellt uppmärksammade EAT-Lancetrapporten. Jag är därför väldigt stolt och glad över att Victoria valt att komma till Kavli och har stora förhoppningar på att hon ska bidra till att göra Kavli till ett föredöme även inom detta område, avslutar Gerhard Bley.

– Det känns otroligt spännande att kliva in i ett företag som har en så stor potential och vilja att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Jag hoppas kunna bidra till att positionera Kavli som branschledande inom hållbarhet, och testa nya tillvägagångssätt för att komma dit, säger Kavlis nya hållbarhetschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil