Kavli satsar på hållbarhet

Kavli satsar mer på hållbarhet genom att anställa en hållbarhetschef, Victoria Voss-Schrader Bignet, och Kavli lovar ytterligare fokus på hållbarhet.

Kavli inrättar en ny tjänst som hållbarhetschef för att stärka hållbarhetssatsningen och har anställt Victoria Voss-Schrader Bignet på tjänsten och hon börjar jobbet 15 november.
Kavli ökar i och med denna nyinrättade tjänst fokuset ytterligare på hållbarhet, säger Gerhard Bley, vd för Kavli Sverige.
– Vi har många initiativ i rullning, men vill genom inrättande av tjänsten som hållbarhetschef markera vår satsning ytterligare. – Victoria har en gedigen bakgrund inom området, inte minst som medförfattare till den internationellt uppmärksammade EAT-Lancetrapporten. Jag är därför väldigt stolt och glad över att Victoria valt att komma till Kavli och har stora förhoppningar på att hon ska bidra till att göra Kavli till ett föredöme även inom detta område, avslutar Gerhard Bley.

– Det känns otroligt spännande att kliva in i ett företag som har en så stor potential och vilja att utveckla sitt hållbarhetsarbete. Jag hoppas kunna bidra till att positionera Kavli som branschledande inom hållbarhet, och testa nya tillvägagångssätt för att komma dit, säger Kavlis nya hållbarhetschef.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform

”Stark start på hösten”

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade 6,3 procent under september 2020 jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Svensk dagligvaruhandel.

Coop vill utveckla klimatmål

Coop tar nästa steg i klimat- och hållbarhetsarbetet genom ett åtagande inom systemet Science based targets som bygger på vetenskapligt baserade mål.

Systembolaget vann mot Winefinder

Domstolen ger Systembolaget och slår fast att Winefinder driver en verksamhet som liknar detaljhandel. Nu beläggs Winefinder med vite på en miljon kr.

Krav vill se kommunalt ansvar

Kommunerna bör ta ansvar för att driva utvecklingen av ekologiska varor, hävdar Krav och anser sig ha stöd av en ny undersökning man låtit Sifo göra.

122 sökte pengar hos Lidl

122 projekt sökte finansiering hos Lidl i ”Hållbarhetsakuten”. Nu presenteras åtta finalister och vinnarna bland dem kommer att presenteras november.

Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.