Årets bästa julskinka är även billigast

Arkivbild MostPhotos
I en av många tester av årets julskinka hamnar Coop i toppen. Det är Allt om mat som har testat 15 färdigkokta julskinkor inför julen 2023.

Mattidningen Allt om mat placerar Coop Xtra i toppen när 15 färdigkokta julskinkor testas inför julen 2023, skriver Coop i en pressrelease.
Juryn, som framför allt fokuserat på smak – men även bedömt konsistens och fett, uppskattar sältan hos Coop Xtra julskinka, anser att den har en god smak samt en lång och fin eftersmak.

Skinkan upplevs som väldigt saftig med lagom tuggmotstånd. Tillsammans med Scan Gourmet samt Nybergs Deli delar den på förstaplatsen.
– Grymt kul att få dessa besked inför den stundande julen. Julskinkan har en given plats på de svenska julborden, en klassiker tillsammans med Janssons frestelse är de två maträtterna som man dukar upp till varje pris, säger Minna Björklund, chef sortiment EVM på Coop Sverige.

– Och när vi ändå talar om pris är den även testets billigaste tillsammans med Nybergs Deli. Vårt EVM-sortiment levererar åter igen prisvärdhet samt en god smakupplevelse, fortsätter hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil