Semper satsar på nytt centrallager i Götene

Semper satsar på nytt centrallager i Götene
Så här ska Sempers nya centrallager i Götene se ut och senhösten 2021 ska man flytta in. Illustration: Semper
Semper bygger ett nytt centrallager i Götene och skapar ett logistikcenter för bättre service till alla företagets kunder i Norden och övriga Europa.

Semper bygger ett nytt centrallager i Götene och skapar ett logistikcenter för bättre service till alla företagets kunder i Norden och övriga Europa.

Semper fortsätter att investera i Götene bygger nu ett helt nytt centrallager i Götene.
Logistikcentret möjliggör ökad flexibilitet och förbättrad service till alla kunder i Norden och Europa, skriver företaget i en pressrelease.

De senaste åren har Semper investerat mer än 250 miljoner kronor i sin tillverkningsanläggning för välling, gröt och modersmjölksersättning i Götene, Västergötland.
Nu tas alltså ytterligare utvecklingssteg genom ett nytt logistikcenter i anslutning till tillverkningen.

– Under förra året genomförde vi en översyn och en större upphandling av våra lager- och logistiktjänster. Det arbetet resulterade i att vi såg stora ekonomiska och miljömässiga fördelar med att bygga ett eget centrallager i nära anslutning till tillverkningsanläggningen i Götene, istället för att fortsätta låta ett externt företag hantera vår lagerlogistik som vi gjort under många år, säger Elin Nordstedt som är chef för kundservice och logistik hos Semper.

För att etablera det nya logistikcentret har Semper tecknat avtal med CH Square.
Centret kommer att bli ungefär 23 000 kvadratmeter stort och bygget av fastigheten inleddes under januari. Planen är att det ska vara klart för inflyttning sent i höst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil