Semper satsar på nytt centrallager i Götene

Semper satsar på nytt centrallager i Götene
Så här ska Sempers nya centrallager i Götene se ut och senhösten 2021 ska man flytta in. Illustration: Semper
Semper bygger ett nytt centrallager i Götene och skapar ett logistikcenter för bättre service till alla företagets kunder i Norden och övriga Europa.

Semper bygger ett nytt centrallager i Götene och skapar ett logistikcenter för bättre service till alla företagets kunder i Norden och övriga Europa.

Semper fortsätter att investera i Götene bygger nu ett helt nytt centrallager i Götene.
Logistikcentret möjliggör ökad flexibilitet och förbättrad service till alla kunder i Norden och Europa, skriver företaget i en pressrelease.

De senaste åren har Semper investerat mer än 250 miljoner kronor i sin tillverkningsanläggning för välling, gröt och modersmjölksersättning i Götene, Västergötland.
Nu tas alltså ytterligare utvecklingssteg genom ett nytt logistikcenter i anslutning till tillverkningen.

– Under förra året genomförde vi en översyn och en större upphandling av våra lager- och logistiktjänster. Det arbetet resulterade i att vi såg stora ekonomiska och miljömässiga fördelar med att bygga ett eget centrallager i nära anslutning till tillverkningsanläggningen i Götene, istället för att fortsätta låta ett externt företag hantera vår lagerlogistik som vi gjort under många år, säger Elin Nordstedt som är chef för kundservice och logistik hos Semper.

För att etablera det nya logistikcentret har Semper tecknat avtal med CH Square.
Centret kommer att bli ungefär 23 000 kvadratmeter stort och bygget av fastigheten inleddes under januari. Planen är att det ska vara klart för inflyttning sent i höst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil