Arla lanserar mjölkdryck Klöver choklad

Arla lanserar mjölkdryck Klöver choklad
Två nyanser av brunt. Eller tre. I vilket fall lanserar Arla nu mjölkdrycken Klöver choklad. Foto: Pressbild
Arla lanserar en mjölkdryck, Klöver choklad, en färdig blandning av Rainforest alliance-certifierad kakao och svensk mjölk, som man tror mycket på.

Arla lanserar en mjölkdryck, Klöver choklad, en färdig blandning av Rainforest alliance-certifierad kakao och svensk mjölk, som man tror mycket på.

Nu lanserar Arla vad man hoppas ska bli en ny familjefavorit i butikshyllan, nämligen Klöver choklad.
Nykomlingen riktar sig till alla som älskar kombinationen choklad och mjölk, skriver Arla om den nya produkten byggd på svensk mjölk ihop med Rainforest alliance-certifierad kakao.

Klöver choklad mjölkdryck kommer som 1,5 liters-förpackning och innehåller kalcium, protein och D-vitamin. Fetthalten ligger på 1,3 % och den har upp till 28 dagars hållbarhet, skriver Arla.

– Eftersom Klöver choklad mjölkdryck är färdigblandad är den lätt att ta med sig – på utflykt i skogen, lekparken eller i pulkabacken. Den passar också lika bra till frukost, mellanmål eller när som helst då man vill njuta av en jättegod chokladmjölkdryck. Den stora förpackningen är prisvärd och perfekt för barnfamiljer då den räcker till många glas, säger Hanna Wennerdal som är varumärkeschef hos Arla.

Den nya produkten finns i butik sedan vecka 39 och har ett rekommenderat pris på 21:90.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil