Coop förändrar till en ny ägarstruktur

Coop förändrar till en ny ägarstruktur
KF:s vd Marie Nygren. Foto: Fond&Fond
CBS, Coop butiker & stormarknader, övertas av Konsumentföreningen Stockholm och ett antal butiker förs till Coop Mitt och Coop Kristianstad Blekinge.

CBS, Coop butiker & stormarknader, övertas av Konsumentföreningen Stockholm och ett antal butiker förs till Coop Mitt och Coop Kristianstad Blekinge.

Coop butiker & stormarknader, CBS, övertas av Konsumentföreningen Stockholm, meddelar Coop och utvecklar resonemanget.
De butiker från CBS som inte ska ägas av KF Stockholm överförs till dotterbolag som senare överlåts vidare till Coop Kristianstad Blekinge samt Coop Mitt. Butiksdriften tas över i början av 2022.

– Detta är ett positivt beslut som kommer stärka medlemmarnas möjligheter till delaktighet och påverkan, stärka kooperationens roll framåt och bidra till utveckling av affären, säger Kooperativa förbundets styrelseordförande Leif Linde.

KF har fattat beslut om att flytta de cirka 900 000 medlemmar som är direktanslutna medlemmar i KF till de konsumentföreningar de geografiskt tillhör.
Eftersom länken mellan medlemmar och butiker är så viktig har föreningarna i samband med det erbjudits att förvärva butiker i samma geografiska medlemsupptagningsområde.

– Flytten skapar också ökade möjligheter till dialog med medlemmarna vilket i sin tur skapar lojalitet och nöjda kunder, säger KF:s vd Marie Nygren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil