Apotek hjärtats vd går i pension i höst

Apotek hjärtats vd går i pension i höst
Apotek hjärtats vd Anders Nyberg. Foto: Pressbild Apotek hjärtat
Apotek hjärtats vd Anders Nyberg går i pension i höst. Nu har Ica-gruppen börjat arbetet med att hitta en efterträdare som vd för de 390 apoteken.

Apotek hjärtats vd Anders Nyberg går i pension i höst. Nu har Ica-gruppen börjat arbetet med att hitta en efterträdare som vd för de 390 apoteken.

Idag meddelar Ica-gruppen att Apotek hjärtats vd Anders Nyberg meddelat att han tänker gå i pension i höst och att man nu letar efter en ny person till jobbet.
Anders Nyberg fortsätter som vd och i Ica-gruppens koncernledning tills en efterträdare är på plats.

– Jag vill rikta ett varmt tack till Anders Nyberg som under de senaste åren utvecklat Apotek hjärtat från en utmanare till en marknadsledare. Det har omfattat utvecklingen av en ledande e-handel, förvärvet av Min doktor och att utnyttja styrkan i att vara en del av Ica-gruppen genom att driva och etablera apotek i anslutning till större Ica-butiker, sammanfattar Ica-gruppens koncernchef Per Strömberg.

– Anders har också varit central i att skapa den starka kultur som sätter kunden i centrum och förenar det omtänksamma och vårdnära med detaljhandelns styrkor, tillägger Strömberg om Nyberg som tidigare haft en rad jobb inom Ica men de senaste tolv åren varit vd för Apotek hjärtat.

Apotek hjärtat är idag Sveriges största apotekskedja mot konsument och har över 4 000 medarbetare och drygt 390 apotek spridda över landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil