Apotek hjärtats vd går i pension i höst

Apotek hjärtats vd går i pension i höst
Apotek hjärtats vd Anders Nyberg. Foto: Pressbild Apotek hjärtat

Apotek hjärtats vd Anders Nyberg går i pension i höst. Nu har Ica-gruppen börjat arbetet med att hitta en efterträdare som vd för de 390 apoteken.

Idag meddelar Ica-gruppen att Apotek hjärtats vd Anders Nyberg meddelat att han tänker gå i pension i höst och att man nu letar efter en ny person till jobbet.
Anders Nyberg fortsätter som vd och i Ica-gruppens koncernledning tills en efterträdare är på plats.

– Jag vill rikta ett varmt tack till Anders Nyberg som under de senaste åren utvecklat Apotek hjärtat från en utmanare till en marknadsledare. Det har omfattat utvecklingen av en ledande e-handel, förvärvet av Min doktor och att utnyttja styrkan i att vara en del av Ica-gruppen genom att driva och etablera apotek i anslutning till större Ica-butiker, sammanfattar Ica-gruppens koncernchef Per Strömberg.

– Anders har också varit central i att skapa den starka kultur som sätter kunden i centrum och förenar det omtänksamma och vårdnära med detaljhandelns styrkor, tillägger Strömberg om Nyberg som tidigare haft en rad jobb inom Ica men de senaste tolv åren varit vd för Apotek hjärtat.

Apotek hjärtat är idag Sveriges största apotekskedja mot konsument och har över 4 000 medarbetare och drygt 390 apotek spridda över landet.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Lidl Sverige utsett till Top employer

Lidl Sverige utsett till Top employer

Europeiska institutet Top employer har utsett Lidl Sverige till “Top employer Sverige”. Certifieringen bygger på en rad krav kring arbetsgivarfrågor.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.