Willys öppnar ny butik i Sölvesborg

Willys öppnar ny butik i Sölvesborg
Foto: Willys
Willys berättar nu om ytterligare en butiksetablering. Det handlar om Sölvesborg där man ska starta en ny butik i handelsområdet Kämpaslätten.

Willys berättar nu om ytterligare en butiksetablering. Det handlar om Sölvesborg där man ska starta en ny butik i handelsområdet Kämpaslätten.

Willys har tecknat avtal om att öppna en ny butik i Sölvesborg, i västra Blekinge. Butiken får ett tillgängligt och trafikorienterat läge i det snabbväxande handelsområdet Kämpaslätten, skriver Willys i en pressrelease.
Etableringen kommer att innebära cirka 30 nya butiksjobb.

Handelsområdet Kämpaslätten, där den nya Willys-butiken ska öppna, ligger strategiskt vid Sölvesborgs västra infart från väg E22, strax utanför stadens centrum.
På området finns flera andra aktörer, bland annat Byggmax, Jem & Fix, Dollarstore och Jysk, men ännu inga övriga livsmedelsbutiker, då samtliga är lokaliserade i centrala Sölvesborg. 

– Vårt erbjudande, med bra och hållbar mat till låga priser, kommer att bli ett bra komplement till övriga verksamheter i Sölvesborg. Det saknas en lågprisaktör med fullsortiment med bra mat till låga priser i staden, så det finns stor potential för Willys koncept här, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil