Arla lanserar nya näringsrika hårdostar

Arla lanserar nya näringsrika hårdostar
Så ser de ut – Arlas nykomlingar i ostdisken från vecka 39. Foto: Pressbild Arla
Arla lanserar nu sina nya näringsrika ostar. Det handlar om magra hårdostar. De lanseras i tre olika smaker, två av dem även i färdigskivat format.

Arla lanserar nu sina nya näringsrika ostar. Det handlar om magra hårdostar. De lanseras i tre olika smaker, två av dem även i färdigskivat format.

För att hänga med i tempot är det viktigt att fylla på med näring – vilket är både lätt och gott med Arlas nya naturligt näringsrika ostar, skriver Arla i en pressrelease.
– Dessa magra hårdostar har ett högt innehåll av protein, kalcium, vitamin B12 och zink och är lätta att använda i vardagen, skriver Arla som lanserar ost i tre olika smaker, varav två även som färdigskivad variant.

Det finns tre olika varianter i lanseringen: Mild & syrlig (10% fett, 32% protein), Mild & fyllig (17% fett, 29% protein) samt Mild & krämig (17% fett, 29% protein) där samtliga finns som på bit á 310 gram och de senare två även i färdigskivat format á 150 gram.

– Ostarna är rika på protein, kalcium, vitamin B12 och zink och nyckelhålsmärkta. De praktiska mindre förpackningarna gör att de passar både små och stora hushåll. Ostarna är producerade i Götene och gjorda på 100% svensk mjölk, sammanfattar Arla.
Till det kan man lägga att samtliga finns i butik från och med vecka 39.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil