Arla lanserar nya näringsrika hårdostar

Arla lanserar nya näringsrika hårdostar
Så ser de ut – Arlas nykomlingar i ostdisken från vecka 39. Foto: Pressbild Arla

Arla lanserar nu sina nya näringsrika ostar. Det handlar om magra hårdostar. De lanseras i tre olika smaker, två av dem även i färdigskivat format.

För att hänga med i tempot är det viktigt att fylla på med näring – vilket är både lätt och gott med Arlas nya naturligt näringsrika ostar, skriver Arla i en pressrelease.
– Dessa magra hårdostar har ett högt innehåll av protein, kalcium, vitamin B12 och zink och är lätta att använda i vardagen, skriver Arla som lanserar ost i tre olika smaker, varav två även som färdigskivad variant.

Det finns tre olika varianter i lanseringen: Mild & syrlig (10% fett, 32% protein), Mild & fyllig (17% fett, 29% protein) samt Mild & krämig (17% fett, 29% protein) där samtliga finns som på bit á 310 gram och de senare två även i färdigskivat format á 150 gram.

– Ostarna är rika på protein, kalcium, vitamin B12 och zink och nyckelhålsmärkta. De praktiska mindre förpackningarna gör att de passar både små och stora hushåll. Ostarna är producerade i Götene och gjorda på 100% svensk mjölk, sammanfattar Arla.
Till det kan man lägga att samtliga finns i butik från och med vecka 39.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.