Hemköp öppnar ny butik i Göteborg

Hemköp öppnar ny butik i Göteborg
Alexander Kälvelid blir butikschef när Hemköp i höst öppnar nya butiken i Lundby på Hisingen. Foto: Pressbild Hemköp
I september öppnar Hemköp en butik på Hisingen i Göteborg. Närmare bestämt är det i Lundby den nya etableringen sker i ett läge man anser attraktivt.

I september öppnar Hemköp en butik på Hisingen i Göteborg. Närmare bestämt är det i Lundby den nya etableringen sker i ett läge man anser attraktivt.

Det är i ett nybyggt bostadshus i Lundby på Hisingen som Hemköp i september öppnar en ny butik.
Butiken skapar cirka 20 nya jobb och Alexander Kälvelid blir butikschef.
Alexander Kälvelid kommer närmast från ett jobb som butikschef för Tempo i Lerum och har lång erfarenhet av att driva butiker. Alexander började sin butikskarriär hos Billhälls för 20 år sedan.

– Jag ser fram emot att få vara med och öppna en helt ny och fräsch butik i ett expansivt område i Göteborg, säger Alexander Kälvelid.
– Kunderna kommer att hitta färdiga måltidslösningar och mat för både vardag och fest med fokus på färskvaror. Vi ska bjuda på matinspiration och kundbemötande i världsklass, tillägger han.

Butiken ligger i anslutning till bussar och spårvagn i ett område med både bostäder och kontor. Lundby är ett aktivt område där besökare till Lundbybadet, Bravida arena och Rambergsrinken rör sig.

Här finns även flera större arbetsplatser och i kombination med de 800 nya bostäder som byggs i området får butiken ett centralt läge.
Rekryteringen till butiksjobben startar under våren och premiär för butiken är planerad till september.

Fakta/Hemköp Lundby
Adress: Rosenapelgatan
Butiksyta: cirka 600 kvadratmeter
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: alla dagar 07.00-22.00
Butikschef: Alexander Kälvelid
Öppnar: september 2021

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil