Biltema öppnade sitt 58:e svenska varuhus

Biltema öppnade sitt 58:e svenska varuhus
Översiktsbild över Biltema i Hässleholm där man under torsdag öppnade sitt nya varuhus. Foto: Pressbild Biltema
Det går bra för Biltema som under torsdagen öppnade sitt 58:e varuhus i Sverige. Det gjorde man på 7 000 kvadratmeter i nordostskånska Hässleholm.

Det går bra för Biltema som under torsdagen öppnade sitt 58:e varuhus i Sverige. Det gjorde man på 7 000 kvadratmeter i nordostskånska Hässleholm.

Expansionen fortsätter alltså för Biltema som torsdag öppnade sitt nya varuhus i Hässleholm.
Därmed klipptes det tredje bandet för i år och varuhus nr 58 för kedjan i Sverige står öppet för besökare.

Varuhuset i Hässleholm har en total yta på drygt 7 000 kvadratmeter och rymmer 19 000 artiklar, skriver kedjan i en pressrelease om det nya varuhuset som även innehåller en kafédel med soffor och växter.

– Varuhusöppningen har gått fantastiskt bra. Både etableringsteamet och varuhuspersonalen har arbetat väldigt proffsigt och effektivt för att möjliggöra den bästa upplevelsen för våra kunder, säger Adelina Voci som är vice vd för Biltema.

Som ett led i Biltemas coronastrategi vid nyöppningar smygöppnades varuhuset i Hässleholm redan under onsdagen.
Biltemas invigningar sker normalt med pompa och ståt vid kl. 09.00, men för att undvika trängsel öppnades dörrarna redan kl. 06.00 torsdag.

– Hässleholm har verkligen välkomnat oss med öppna armar. Ända sedan första kontakten när vi hade beslutat att vi ville etablera oss här. Så det känns fantastiskt att vi äntligen är i mål och får välkomna alla hässleholmare till oss, avslutar Adelina Voci.

Det nya skånska varuhuset är öppet 7-20 måndag-fredag och 9-18 lördag-söndag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil