Godis och godisskålar en av vägarna framåt?

Godis och godisskålar en av vägarna framåt?
Här öppnar Normal en ny butik i slutet av november, den andra i Växjö. Foto: Pressbild
Grand Samarkand i Växjö förstärker i flera delar. Konfektyr och heminredning tillhör de grenar som ska ge nytändning åt den småländska handelsplatsen.

Grand Samarkand i Växjö förstärker i flera delar. Konfektyr och heminredning tillhör de grenar som ska ge nytändning åt den småländska handelsplatsen.

Nu står det klart att butikskedjan Normal blir en ny hyresgäst på Grand Samarkand i Växjö.
Normal öppnade en citybutik på Storgatan så sent som strax innan sommaren, i slutet av maj, i år.

Lågpriskedjan Normal satsar på ett brett produktutbud där konfektyr är en stor profilgrupp vid sidan av totalt ett sortiment på cirka 3 000 artiklar inom konfektyr, städartiklar, djurmat, kontorsvaror och mycket annat.

Normal arbetar med parallellimport och försöker pressa priserna för att nischa in sig i lågprissegmentet.
– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Växjö där vi redan fått mycket bra gensvar från besökarna, säger Jan Nyberg, vd för Normal, i ett uttalande på Grand Samarkands sociala medier.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil