City Gross satsar på julbakskasse

City Gross satsar på julbakskasse
Knäckbräck med salta jordnötter – en av de saker City Gross vill locka med. Foto: Pressbild
En julbakskasse är City Gross senaste initiativ i försäljningsarbetet inför julhelgen – och enligt förhandsreklamen är den avstressande och sockersöt.

En julbakskasse är City Gross senaste initiativ i försäljningsarbetet inför julhelgen – och enligt förhandsreklamen är den avstressande och sockersöt.

Vad sägs om knaprigt knäckbräck med salta jordnötter, en kardemumma- och kanelbrownie med vit chokladrippel eller klassiska saffransbullar?

Orkar du inte vara kreativ och letar efter en snabb och enkel lösning på julens alla sötsaker och bak, då ska du kolla in City Gross julbakskasse, skriver företaget i en pressrelease. Från och med vecka 48 finns julbakskassen att beställa till samtliga City Gross-butiker.

Det är City Gross egen matkreatör, Sara Ekman, som tagit fram recepten.

De är enligt City Gross enkla och klassiska men med Sara egen twist, som lussebullar med mandel- och kardemummafyllning och kola med smak av citron och apelsin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil