Öppnar outlet på 4 200 kvadratmeter

Öppnar outlet på 4 200 kvadratmeter
Foto: Caroli
I höst fyller Caroli city i Malmö på med ett stor outlet när Nordic Retail and Sports öppnar i köpcentrumet i en 4 200 kvadratmeter stor lokal.

I höst fyller Caroli city i Malmö på med ett stor outlet när Nordic Retail and Sports öppnar i köpcentrumet i en 4 200 kvadratmeter stor lokal.

I höst fyller anrika Caroli city i Malmö på med nya enheter och det stora är att Nordic Retail and Sports öppnar sin outlet, Nordic Outlet, där i en 4 200 kvadratmeter stor lokal.
Där ska mode, sport, accessoarer, dam- herr- och barnskor säljas ur ett 20-tal varumärkens sortiment.

– Caroli har ett fantastiskt läge mitt i Malmö med parkering och bra förbindelser till resten av Skåne och Köpenhamn, säger Peter Lindståhl, vd och grundare av Nordic Retail and Sports, till dagenshandel.se .
– Vi ser fram emot att vara med och bygga en destination där besökarna kan ta del av god mat och förstklassig shopping, säger Peter Lindståhl, vd och grundare av Nordic Retail and Sports.

Caroli-området i och runt köpcentrumet har funnits länge i centrala Malmö men genomgår nu en större renovering.
Den innehåller inte bara nya hyresgäster som Nordic Outlet utan även en ny foodcourt och att Caroli kyrka i närheten renoveras.

Trots kris för köpcentrum är för övrigt Caroli city nästan fullt uthyrt när denna outlet kommit på plats.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil