Lämnar små klossar för stora varuhus

Lämnar små klossar för stora varuhus
Foto: Mostphotos
Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

I augusti stod det klart att Bent Holm lämnar vd-jobbet hos Dollarstore. Nu har han fått en landsman, danske Thomas Jellum, som efterträdare i vd-stolen, vilket market.se var först att berätta om.
Jellum kommer till jobbet med lång erfarenhet från olika delen av handeln.

Jobbet innan Dollarstore har dock inte i konkret mening med detaljhandel att göra. Jellum har varit chef för Legoland i Storbritannien.
Han har tidigare haft chefsjobb inom nöjesparker som Bollywood parks i Dubai där han var vd för Dubai parks and resorts.

Tidigare i karriären har han dock ägnat sig åt handeln, bland annat som vd för möbelkedjan Biva i Danmark och som landschef för Netto i Danmark, Storbritannien och Polen.
Under en kort tid – fem månader – 2003-2004 – var han för övrigt Sverige-chef för idag Coop-ägda Netto-kedjan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil