Lämnar små klossar för stora varuhus

Lämnar små klossar för stora varuhus
Foto: Mostphotos
Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

I augusti stod det klart att Bent Holm lämnar vd-jobbet hos Dollarstore. Nu har han fått en landsman, danske Thomas Jellum, som efterträdare i vd-stolen, vilket market.se var först att berätta om.
Jellum kommer till jobbet med lång erfarenhet från olika delen av handeln.

Jobbet innan Dollarstore har dock inte i konkret mening med detaljhandel att göra. Jellum har varit chef för Legoland i Storbritannien.
Han har tidigare haft chefsjobb inom nöjesparker som Bollywood parks i Dubai där han var vd för Dubai parks and resorts.

Tidigare i karriären har han dock ägnat sig åt handeln, bland annat som vd för möbelkedjan Biva i Danmark och som landschef för Netto i Danmark, Storbritannien och Polen.
Under en kort tid – fem månader – 2003-2004 – var han för övrigt Sverige-chef för idag Coop-ägda Netto-kedjan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil