Lämnar små klossar för stora varuhus

Lämnar små klossar för stora varuhus
Foto: Mostphotos
Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

Danske Thomas Jellum tar över som vd för svenska Dollarstore och efterträder därmed Bent Holm på jobbet. Jellum har en lång erfarenhet inom handeln.

I augusti stod det klart att Bent Holm lämnar vd-jobbet hos Dollarstore. Nu har han fått en landsman, danske Thomas Jellum, som efterträdare i vd-stolen, vilket market.se var först att berätta om.
Jellum kommer till jobbet med lång erfarenhet från olika delen av handeln.

Jobbet innan Dollarstore har dock inte i konkret mening med detaljhandel att göra. Jellum har varit chef för Legoland i Storbritannien.
Han har tidigare haft chefsjobb inom nöjesparker som Bollywood parks i Dubai där han var vd för Dubai parks and resorts.

Tidigare i karriären har han dock ägnat sig åt handeln, bland annat som vd för möbelkedjan Biva i Danmark och som landschef för Netto i Danmark, Storbritannien och Polen.
Under en kort tid – fem månader – 2003-2004 – var han för övrigt Sverige-chef för idag Coop-ägda Netto-kedjan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil