Citygross lyfter ny favoriträtt i kampanj

Foto Pressbild, City Gross
”Rör om i grytan”, föreslår Citygross i höstens kampanj där man tar sitt avstamp i att grytor är tillbaka som en svensk favorit på bordet.

Vad äter du helst på vardagarna? Om du gör som resten av svenskarna så har gryta serverats oftare nu, då det seglat upp som sjua på topp tiolistan av vardagsfavoriter, skriver Citygross i anslutning till sin höstkampanj.
Där vill man uppmana kunderna till storkok på höstens bästa färskvaror.

– Vi gör det lätt för alla att äta gott. Vi har satsat på att ta fram riktigt goda recept där det är enkelt att byta ut proteinet till det man själv föredrar. Och för en rimlig peng, säger Mari Olsson, chef för Citygross Inhouse.

Citygross egen matinspiratör Sara Ekman är tillbaka med många nya recept på goda grytor.
På citygross.se går det nu att hitta över 300 grytrecept, påpekar företaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil