En jamare till jul, kanske?

En jamare till jul, kanske?
Vackert julklappspackad hund- och kattmat från Doggy när nu julen börjar närma sig. Foto: Pressbild Doggy

Vad får hunden och katten mumsa på i jul, frågar sig Doggy och föreslår själv svaret ”Doggy julpaté och Mjau julsill såklart”, två säsongsprodukter.

Nu är de populära säsongsprodukterna åter tillbaka i butikerna, lagom till julhandlingen, skriver ungerskägda Doggy i en pressrelease om sin julsill för katten och julpaté för vovven.

– Inför jul blir vår vårt kök i Vårgårda en riktig tomteverkstad. Vi tillagar julpaté med smak av kalkon, kyckling, nöt och fläsk och julsill på svenska naturliga råvaror, allt för att våra fyrbenta vänner ska få en riktigt god jul, säger Doggys marknadschef Sofia Lidenhed.

Säsongsprodukterna gör entré i djurmatshyllan i mitten av november. Produkterna är förpackade i Tetra recart, en förpackning som enligt företaget håller maten fräsch, är enkel att återvinna och snäll mot miljön.

Säsongsprodukterna från Doggy säljes i utvalda matbutiker från vecka 47. Från vecka 48 säljs produkterna även online hos doggy.se respektive mjau.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil