Coop öppnar nytt i Hjärup

Coop öppnar en ny stor butik i Hjärup strax söder om Lund. Butiken ska enligt plan öppna under första halvåret 2021 och där hamnar även en mack, ett gym och ett padelcenter.

Torsdag kom det formella beskedet om att Coop öppnar en ny stor butik i Hjärup, strax söder om Lund och i numera ofta omtalade Staffanstorps kommun.
Under första halvåret men ej mer specificerat än så kommer butiken att öppna som en del i det nya handelsområdet intill E22:an.

– Nu kan vi äntligen börja planera butiken mer i detalj. Vi vill skapa en matbutik med prisvärdhet i fokus och med ett sortiment som är anpassat efter vad Hjärupsborna helst vill ha på matbordet, säger Pernilla Sandström, som är försäljnings- och driftschef för storhandel hos Coop.

Coop blir en central del i det nya handelsområdet där det även kommer att finnas en mack, ett gym och ett padelcenter samtidigt som diskussioner fortsätter föras med fler företag inom service och handel.

– Vi ser fram emot att ta emot Coop och att de blir en central del av vårt nya handelsområde i Hjärup. Detta är ytterligare ett steg i vår satsning på att göra det enkelt för Hjärupsborna att handla på hemmaplan, säger Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp.

Fastighetsägare är Mims invest som ser stora möjligheter i satsningen.
– Mims invest känner att Coops butikskoncept med många gröna värden och hög kvalité på produkterna, kommer vara välkommet på platsen, säger företagets vd Mårten Mårtensson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil