Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Coop öppnar nytt i Hjärup

Coop öppnar en ny stor butik i Hjärup strax söder om Lund. Butiken ska enligt plan öppna under första halvåret 2021 och där hamnar även en mack, ett gym och ett padelcenter.

Torsdag kom det formella beskedet om att Coop öppnar en ny stor butik i Hjärup, strax söder om Lund och i numera ofta omtalade Staffanstorps kommun.
Under första halvåret men ej mer specificerat än så kommer butiken att öppna som en del i det nya handelsområdet intill E22:an.

– Nu kan vi äntligen börja planera butiken mer i detalj. Vi vill skapa en matbutik med prisvärdhet i fokus och med ett sortiment som är anpassat efter vad Hjärupsborna helst vill ha på matbordet, säger Pernilla Sandström, som är försäljnings- och driftschef för storhandel hos Coop.

Coop blir en central del i det nya handelsområdet där det även kommer att finnas en mack, ett gym och ett padelcenter samtidigt som diskussioner fortsätter föras med fler företag inom service och handel.

– Vi ser fram emot att ta emot Coop och att de blir en central del av vårt nya handelsområde i Hjärup. Detta är ytterligare ett steg i vår satsning på att göra det enkelt för Hjärupsborna att handla på hemmaplan, säger Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp.

Fastighetsägare är Mims invest som ser stora möjligheter i satsningen.
– Mims invest känner att Coops butikskoncept med många gröna värden och hög kvalité på produkterna, kommer vara välkommet på platsen, säger företagets vd Mårten Mårtensson.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.